Ορφέας – Α.Ο. Καρδίας 2-1 (pics)

Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Ορφέας Ξάνθης αγωνιζόμενος στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Α.Ο. Καρδίας στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Γ! Εθνικής. Ο Α.Ο. Καρδίας ευτύχησε να προηγηθεί στο 34′ με το κοντινό σουτ του Κωνσταντινίδη κάνοντας το 0-1 ενώ η απάντηση του Ορφέα ήταν διπλή ισοφαρίζοντας αρχικά στο 40′ με το πλάγιο κι εντυπωσιακό σουτ του Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού και κάνοντας το τελικό 2-1 στο 75′ με κοντινό δυνατό σουτ του Μουμίνογλου Τουγιάλ μετά από κόντρα επίθεση. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες ενώ ο Ορφέας είχε και δοκάρι σε μία περίεργη φάση από πλάγιο άουτ στο 73′!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψωμόπουλος της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους κ.κ. Αναστασιάδη – Κρυωνά της ΕΠΣ Σερρών. Στο 78′ αποβλήθηκαν οι Καραγκιόζης και Μαυρής με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ορφέας: Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ (80′ Τορομανίδης), Κατρανίτσας, Θεοδωρίδης Χ. (46′ Χιντ Ιμέρ), Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλήλ Ιμπράμ (64′ Μελισσόπουλος), Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Καραγκιόζης Ι., Μουμίνογλου Τουγιάλ.

Α.Ο. Καρδίας: Φαρμάκης, Βόσδου (73′ Δημητρακόπουλος), Αγτζίδης, Μπιμπισίδης Δ., Μπιμπισίδης Γ. (83′ Βερνάρδος), Γϊδαρος, Ξανθόπουλος, Μαυρής, Κωνσταντινίδης (66′ Κολιούδης), Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.

Σχετικά άρθρα

social media