Οι δηλώσεις των Νεδήμ Καρά Αχμέτ και Χρήστου Γκογκάκη!

Οι δηλώσεις των προπονητών Νεδήμ Καρά Αχμέτ (Ασπίδα) και Χρήστου Γκογκάκη (Απόλλων Καλαμαριάς) αποκλειστικά στην ΞΑΝΘΗ Sport:

Καρά Αχμέτ: “Και οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά στο παιχνίδι, με την αστοχία να κυριαρχεί και το σκορ να πηγαίνει αρκετά χαμηλά. Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς είχε διαβάσει καλά τα ατού μας κι έτσι στο δεύτερο ηυμίχρονο η διαφορά μεγάλωσε. Δυστυχώς δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε.

Το 3ο δεκαλεπτο ήταν κακό και μας χάλασε την ψυχολογία. Στο 4ο δεκάλεπτο παλέψαμε αλλά κάναμε πολλά λάθη που μα ςκόστισαν σε μεγάλο βαθμό. Οι συνθήκες του αγώνα δεν μας ευνόησαν κι έτσι ήρθε η ήττα, σε μια ίσως από τις χειρότερες εμφανίσεις μας φέτος. Όμως συνεχίζουμε, ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι ακόμη πολύ μεγάλος, τα δεδομένα αλλάζουν και οφείλουμε με πολλή δουλειά να επιστρέψουμε στις νίκες”.

Γκογκάκης: “Ο σημερινός αγώνας αν και με πρώτη ματιά φαίνεται να ήταν εύκολη για εμάς αλλά δεν ήταν ακριβώς έτσι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας μια πολύ καλά στημένη ομάδα που ξέρει τι κάνει σε άμυνα και επίθεση και και με ανεβασμένη ψυχολογία, αφού προερχόταν απο μια πολύ μεγάλη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα. Εμείς ήρθαμε με 8 παίχτριες εδώ και με την Καλαντίδου να εγκαταλείπει το παιχνιδι στο 5′ με πόνους στη μέση και στη συνέχεια με ελαφρύ διάστρεμα την Σταμπη και μείναμε να αγωνιζόμαστε με 6. Στο πρώτο ημίχρονο η Ασπίδα με τις αλλαγές στην άμυνα μας έβγαλε από τον ρυθμό μας.

Στο 3 δεκάλεπτο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, παλέψαμε κάθε φάση χωριστά και έγινε το επιμέρους 3-19, οπότε κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Μεγάλο μπράβο στις παίχτριές μου για σήμερα αλλά και γενικά για φέτος που είναι εκπληκτικές. Κάθε αγωνιστική με εντυπωσιάζουν για την ψυχή που καταθέτουν και πραγματικά τις αξίζουν συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε την ομάδα της Ξάνθης για την φιλοξενία και εύχομαι να εκπληρώσει τους φετινούς στόχους γιατί το αξίζουν με την εικόνα τους.

ΞΑΝΘΗ Sport: Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα, με σεβασμό στον αναγνώστη και στον ξανθιώτικο αθλητισμό!

Σχετικά άρθρα

social media