Μαριάννα Χατζηαντωνίου: “Μονόδρομος η νίκη την Κυριακή”!

Η Βασίλισσα της Θράκης αγωνίζεται για πρώτη φορά μες στο 2017 στην έδρα της την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο Ενωσιακό Γήπεδο Ξάνθης. Αντίπαλός της ο Μέντεκας Καλαμαριάς, με το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες στη διάρκεια του πρώτου γύρου να έχει βρει νικήτρια τη Βασίλισσα με 2-1 και γκολ των Σέβης Μετοικίδου και Κατερίνας Λισγάρα.

Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου, μια σταθερή αξία στα άκρα της άμυνας για την ξανθιώτικη ομάδα αλλά και μέλος των μικρών εθνικών ομάδων μιλά στην ΞΑΝΘΗ Sport για το κυριακάτικο παιχνίδι, όπου η Βασίλισσα θέλει να πετύχει την 5η νίκη της στο πρωτάθλημα και 2η εντός έδρας!

“Είναι για μας το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη νέα χρονιά. Θέλουμε πολύ αυτή την νίκη για να συνεχίσουμε να διατηρούμαστε ψηλά στην βαθμολογία του 1ου Ομίλου της Β’ Εθνικής. Πρέπει να θεωρούμε “μονόδρομο” τη νίκη, γιατί σε συνδυασμό ενός καλού αποτελέσματος και της επόμενης αγωνιστικής, η βαθμολογία θα έχει περίεργη τροπή, που θα μας ευνοήσει ιδιαίτερα για την συνέχεια.
Έχουμε τρεις προπονήσεις πριν τον αγώνα.  θα βάλουμε φυσικά τα δυνατά μας και μαζί με τον κόσμο που προσμένουμε να μας στηρίξει για μια ακόμη φορά, πιστεύω θα πανηγυρίσουμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Καλή επιτυχία στην ομάδα μου!”

Σχετικά άρθρα

social media