Λουτσέσκου : “Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα”

ΞΑΝΘΗ Sport: Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα, με σεβασμό στον αναγνώστη και στον ξανθιώτικο αθλητισμό!

Καλά «έκατσε» στην Ξάνθη η ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό φάνηκε και από τα λεγόμενα του Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, όπου ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της Ξάνθης δήλωσε: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε σε εμάς, στο δεύτερο τον έλεγχο είχε ο ΠΑΟΚ, όμως και εμείς αντιδράσαμε καλά. Στο τελευταίο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ μας πίεσε. Επίσης υπήρχαν αρκετά φάουλ και στημένες φάσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει πίεση στην περιοχή μας. Ωστόσο, μόνο σε μια στημένη φάση δε λειτουργήσαμε καλά με τον Βαρέλα να έχει την ευκαιρία αλλά τον γκολκίπερ μας να τον σταματάει. Νομίζω είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τον Χαμζά: «Ο Χαμζά είναι ο ίδιος παίκτης με το ίδιο πνεύμα αλλά υπάρχουν διαφορετικά παιχνίδια και διαφορετικοί αντίπαλοι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι στον Βαρέλα και τον Κρέσπο. Πίεσε, έτρεξε και από την στιγμή που κερδίζαμε την μπάλα υποστήριζε το παιχνίδι της ομάδας. Και ο Χαμζά αλλά και όλη η πόλη απολαμβάνει το γεγονός ότι ο Χαμζά βρίσκεται στην 2η θέση των σκόρερς.
Για την συνέχεια: «Είναι πολύ σημαντικό που ακολουθεί μια κανονική εβδομάδα έτσι ώστε και οι νέοι παίκτες μας να προσαρμοστούν καλύτερα στο κλίμα και το πνεύμα της ομάδας γιατί στο χρονικό διάστημα που βρίσκονται εδώ έχουν κάνει μόνο δύο κανονικές προπονήσεις. Επίσης αυτό θα είναι και καλό για τον Χαμζά και τον Τριάδη που προέρχονται από τραυματισμούς.

ΞΑΝΘΗ Sport: Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα, με σεβασμό στον αναγνώστη και στον ξανθιώτικο αθλητισμό!

Σχετικά άρθρα

social media