Λίτσα Παρσόνογλου: “Με σκληρή δουλειά, σεβασμό και εκτίμηση, κοιτάμε ακόμη ψηλότερα”!

12η αγωνιστική για τον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Γυναικών με την Βασίλισσα της Θράκης να υποδέχεται την Κυριακή στο Ενωσιακό Γήπεδο Ξάνθης (15:00) τον Μέντεκα καλαμαριάς, έχοντας ως στόχο την 2η εντός έδρας νίκη και 5η συνολικά στο πρωτάθλημα!

Η ΞΑΝΘΗ Sport μίλησε σήμερα με την τερματοφύλακα της ομάδας, τον “φύλακα” της εστίας της ξανθιώτικης ομάδας, Λίτσα Παρσόνογλου.

Ιδού τι μας αποκάλυψε η goalkeeper της ομάδας, η οποία κάνει μια πετυχημένη σεζόν με τον σύλλογο της Ξάνθης:

Με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία της ομάδας μας για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Μέντεκα Καλαμαριάς! Σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος όλοι οι αγώνες έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και είναι σημαντικοί για μας, καθώς στόχος μας είναι  να παραμείνουμε σε μια από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στον αντίστοιχο πίνακα του 1ου Ομίλου.

Με συστατικό τη σκληρή δουλειά και έχοντας σεβασμό και εκτίμηση όπως και εμπιστοσύνη στο προπονητικό μας επιτελείο, που έχει καταφέρει να κάνει την ομάδα να διακρίνεται για το ήθος και την αγωνιστικότητά της!

Σκοπός μας να αγωνιζόμαστε πάντα για το καλύτερο. Θέλω και δημόσια να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριές μου γιατί είμαστε πραγματικά σαν οικογένεια, που μπορεί να έχει χαρές και λύπες αλλά πάντα είμαστε εκεί η μία για την άλλη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Απόστολο Κουτρουλό για την ευκαιρία που μου έδωσε φέτος να ανήκω στη Βασίλισσα της Θράκης, όπως να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο που μας ακολουθεί στα παιχνίδια μας και εντός και εκτός έδρας αψηφώντας τις υποχρεώσεις του αλλά και τις καιρικές συνθήκες, προκειμένου να βρίσκεται στο πλάι μας. Καλή μας επιτυχία την Κυριακή”!

ΞΑΝΘΗ Sport: Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα, με σεβασμό στον αναγνώστη και στον ξανθιώτικο αθλητισμό!

Σχετικά άρθρα

social media