“Κεφάλια μέσα” … !

Μια Ξάνθη κουρασμένη, φθαρμένη , με απουσίες αλλά και όχι εύστοχες επιλογές από τον Λουτσέσκου, δεν βρήκε πατήματα στην περιοχή του Πανιωνίου και έχασε ΔΙΚΑΙΑ με 2-0 πέφτοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αλλά περισσότερο σημασία έχει το γεγονός πώς δεν βρίσκει λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Λύσεις που καλείται να βρει ο Ρουμάνος Ραζβάν Λουτσέσκου που βλέπει τους αντιπάλους περισσότερο διαβασμένους…την στιγμή που δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί ο Γιουνές Χαμζά με ισάξιο ποδοσφαιριστή στην Front Line. Χρειάζεται σίγουρα ένα “Φρεσκάρισμα” επιθετικής σκέψης και να βρει ξανά λύσεις στα πλάγια της άμυνας…

Τα τέρματα του “φρέσκου” Πανιωνίου οι Κόρμπος (22′) και Μπεν (πέναλτι, ήταν…φάουλ όμως) στο 66′ , ενώ με δέκα παίχτες έπαιζε η Ξάνθη από το 43′ , φάση που κάπου ΚΑΘΑΡΙΣΕ το παιχνίδι για τους Θρακιώτες.

Ένα δοκάρι για την Ξάνθη με εκπληκτικό σουτ του Μάρκος Πιζέλι στο 86′ που ήταν και η μοναδική φάση του αγώνα ! Ο Αρμένιος ήταν στον πάγκο της ομάδας και μπήκε αλλαγή. Δεν βγήκαν οι επιλογές των  Φλίσκα (δεξί μπακ) και Μπαξεβανίδη (αριστερό μπακ) οι οποίοι εκτέθηκαν όντας σε θέσεις-ξένες…(ειδικά ο πρώτος) και η χρήση των Λουσέρο-Ντε Λούκας στα χαφ χωρίς έναν παίχτη στα τρεξίματα (Καμαρά;) οι οποίοι ζορίστηκαν απίστευτα απέναντι στους Σιώπη και Κόρμπος με τον Μασούντ να βγαίνει “πλάτη” τους αρκετές φορές… Τρομερά ντεφορμέ και σήμερα παίχτες όπως ο Σολτάνι, αλλά και ο Ράνος που δεν βοήθησε μπροστά σε ρόλο αντι-Γιουνές.

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΑΝΑΛΥΣΗ, ΑΡΘΡΑ, FACE TO FACE , ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ SPORT ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 

Σχετικά άρθρα

social media