Καρά Αχμέτ και Παπαχρυσοβέργη μιλούν για τη σπουδαία νίκη της Ασπίδας στην Κατερίνη!

Η Ασπίδα πέτυχε χθες μια σπουδαία νίκη στην Κατερίνη επί του Πιερικού/Αρχέλαου και ο Νεδήμ Καρά Αχμέτ μίλησε στην ΞΑΝΘΗ Sport για την κατάκτηση μιας ακόμα κομβικής νίκης στο… κυνήγι της παραμονής στην Α2 Γυναικών Μπάσκετ: “Κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που πάλεψαν για τη νίκη. Είχαμε 9 αθλήτριες στη διάθεσή μας καθώς έλειπαν οι Σαρβάνη, Κουτρουβέλη, Λαζαρίδου, Καραλίδου Βίκυ, ενώ η μεν Καραλή ήταν τραυματίας και δοκίμασε στο ζέσταμα αλλά δεν κατάφερε να αγωνιστεί, ενώ η Μαμαλίγκατζη αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού ελάχιστα. Απουσία είχε και η γηπεδούχος πρέπει να αναφέρω με την Κωτούλα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, με προσήλωση στο πλάνο μας, στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχες ανέβηκαν, πήραν διαφορά όμως εμείς απαντήσαμε και μειώσαμε στο καλάθι. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο η απόδοσή μας ανέβηκε πολύ και ίσως κάναμε το καλύτερο τρίτο δεκάλεπτο της χρονιάς. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό, ανεβάσαμε τη διαφορά, αλλά ο Πιερικός επέστρεψε. Όμως με ψυχραιμία, ομαδική δουλειά και σωστή αγωνιστική συμπεριφορά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα κοιτάμε την αποθεραπεία των κοριτσιών που έχουν θέματα τραυματισμού, όπως και την ξεκούραση των αθλητριών που αγωνίστηκαν. Περιμένουμε το Νέο Ρύσιο, μια ποιοτική ομάδα με πολύ καλές παίκτριες αλλά στόχος μας είναι μια κόμη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο, με δεδομένο και την καλή μας ψυχολογία από τη νίκη στην Πιερία”!

Η Ανθή Παπαχρυσοβέργη επίσης, από τις βασικές πρωταγωνίστριες της νίκης, δήλωσε:

“Ήταν εξαιρετική η νίκη μας χθες, παίξαμε όλες οι αθλήτριες πολύ καλά! Από όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει στην Α2 Κατηγορία μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι! Ήμασταν λίγα άτομα για αποστολή, αλλά  παρ’ όλα αυτά καταφέραμε και κάναμε μια σημαντική εκτός εδρας νίκη και οι πιθανότητες για την παραμονή μας στη κατηγορία είναι μεγάλες! Ήμασταν συγκεντρωμένες απο το πρώτο λεπτό, διότι τη θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη!”

ΞΑΝΘΗ Sport: Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα, με σεβασμό στον αναγνώστη και στον ξανθιώτικο αθλητισμό!

Σχετικά άρθρα

social media