Η συνέντευξη τύπου των Ιωαννίδη-Γκίμα!

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι στο Μ. Εύμοιρο οι προπονητές των ομάδων Ιωαννίδης και Γκίμας δήλωσαν:

Ιωαννίδης: “Συγχαρητήρια αρχικά στον κύριο Γκίμα που σέβομαι και εκτιμώ για τη δουλειά που κάνει διαχρονικά όχι μόνο στη Βέροια αλλά και στο μπάσκετ της Βόρειας Ελλάδας. Συγχαρητήρια φυσικά και στους παίκτες μου που έμειναν ανεπηρέαστοι από τη μεγάλη νίκη μας στην Κατερίνη, αλλά και από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ξανθιώτικου καρναβαλιού. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σήμερα, το πλάνο μας δούλεψε πολύ καλά, σφίξαμε την άμυνα στο 3ο δεκάλεπτο και από εκεί και πέρα μας δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε και πολλά νέα παιδιά, μεταξύ των οποίων και δύο αθλητές της παιδικής μας ομάδας!

Είναι μεγάλη υπόθεση να πατάνε το “παρκέ” σε αγώνες της Β’ Εθνικής τόσο νέα παιδιά κι εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε αυτά γιατί το αξίζουν. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, πρέπει να κοιτάμε μπροστά και βαθμολογικά αλλά και όσον αφορά την ψυχολογία μας. Σαν προπονητής θέλω εγρήγορση, θέλω η ομάδα μου να αντιδρά το ίδιο είτε κερδίζουμε με λίγους είτε με πολλούς πόντους! Μην ξεχνάτε πως ξεκινήσαμε το καλοκαίρι με μια πολύ καινούρια ομάδα, που δούλεψε, έμεινε προσηλωμένη στις επιθυμίες του τεχνικού επιτελείου, βρήκε ισορροπίες και πιστεύω ότι έρχονται ακόμη καλύτερες ημέρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που σε μια γιορτινή μέρα έδωσε το παρόν αλλά και στη διοίκηση που αποτελείται από ανθρώπους που αφήνουν στην άκρη τις οικογένειές τους και μας στηρίζουν σε ό,τι κι αν τους ζητήσουμε”!

Γκίμας: “Συγχαρητήρια στην Ασπίδα που ήταν πολύ συγκεντρωμένη, σε αντίθεση με εμάς που ήμασταν κακοί αμυντικά στο πρώτο μέρος και απλά κάναμε μια προσπάθεια μικρή είναι η αλήθεια στο τρίτο δεκάλεπτο να μαζέψουμε κάποια πράγματα. Δεν είχαμε διάρκεια, χάσαμε επιθέσεις σημαντικές και πιστεύω ότι η τελική διαφορά αδικεί την Ασπίδα. Πάμε για έναν τελικό τώρα με το Αγρίνιο στην έδρα μας, οι ελπίδες μας είναι ζωντανές, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη σωτηρία, παρά τα προβλήματα τραυματισμών. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στην Ξάνθιη, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, καλή συνέχεια στην Ασπίδα”.

 

Σχετικά άρθρα

social media