Η ξεχωριστή στιγμή των Αρβανιτάκη-Καρανικολίδη!

Στην αποστολή της Ασπίδας βρέθηκαν σήμερα δύο αθλητές του παιδικού τμήματος της ομάδας, πρωταγωνιστές πέρσι στην κατάκτηση της 5ης θέσης στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων αλλά και φέτος στην αήττητη με 14 στα 14 πορεία της ομάδας των Χρήστου Βαχαρίδη-Αντώνη Κασαρτζίδη.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Καρανικολίδη και Δημήτρη Αρβανιτάκη που μάλιστα συμμετείχαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης παίρνοντας το “βάπτισμα” στο παρκέ της Β’ Εθνικής Ανδρών, κάτι που θα επαναλαμβάνεται συχνά όπως δήλωσε και ο Κώστας Ιωαννίδης. Ο Καρανικολίδης μάλιστα σκόραρε με εύστοχο τρίποντο, όπως πριν κάποιες αγωνιστικές είχε συμβεί (συμμετοχή και σκοράρισμα) και με τον έτερο παίδα Γιάννη Σμυρλόγλου.

Γεννημένοι το 2001 τόσο ο Δημήτρης Αρβανιτάκης (που βρέθηκε στην αποστολή και πέρσι στη Γ’ Εθνική) όσο και ο Δημήτρης Καρανικολίδης, θα θυμούνται σίγουρα το σημερινό απόγευμα, με την ευχή βέβαια να ξαναζήσουν ανάλογες όμορφες στιγμές! Παρών στο “Χριστίνα Χριστοδούλου” ήταν και ο πρώην συμπαίκτης τους και φίλος Βαλάντης Κουρτίδης, που εντυπωσιάζει και φέτος με τα χρώματα του Άρη…

Σχετικά άρθρα

social media