Η αρχηγός της Βασίλισσας, Ελισάβετ Ναλμπάντη, μιλά στην ΞΑΝΘΗSport!

Η Βασίλισσα της Θράκης αγωνίστηκε χθες με τον Μαγνησιακό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με τις Ξανθιώτισσες να έχουν την πλήρη υπεροχή, να πιέζουν από το πρώτο ως το τελευταίο λετπό για τη νίκη, αλλά να μην βλέπουν την… τύχη να τους χαμογελά, ενώ διαμαρτύρονται και για την επίτευξη του γκολ των φιλοξενούμενων, που προήλθε από… σύγχυση για την εφαρμογή του fair-paly.

Η αρχηγός της Βασίλισσας της Θράκης Ελισάβετ Ναλμπάντη, μίλησε στην ΞΑΝΘΗ Sport για το χθεσινό παιχνίδι, τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία και φυσικά υποσχέθηκε πως η ξανθιώτικη ομάδα θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο με στόχο τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας!

“Χθες ήταν ένας δύσκολος αγώνας και λόγω των χρονικών συγκυριών της Αποκριάς και λόγω των σημαντικών απουσιών που είχε η ομάδα μας. Ο κόσμος όμως ήταν για ακόμα μια φορά δίπλα μας, βοηθώντας μας από την αρχή ως το τελευατίο λεπτό του αγώνα!

Όλα τα κορίτσια που αγωνίστηκαν έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό σε σημείο να μην φανεί κανένα από τα παραπάνω προβλήματα. Μένει μια πικρία για το γκολ που δεχθήκαμε και τον τρόπο που συνέβη αυτό, καθώς δεν απειλήθηκαμε ουσιαστικά σε άλλη φάση του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα όμως, ενώ νωρίς στο 2ο ημίχρονο ισσοφαρίσαμε, δεν κατάφεραμε να ανατρέψουμε το 0-1 του 1ου ημιχρόνου. Δυστυχώς ο ένας βαθμός σήμερα αντί τους τρεις που επιδιώκαμε, δυσκολεύει τη συνέχεια για εμάς. Παρ’ όλα αυτά όμως, συνεχίζουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια αρχής γενομένης από τις Σέρρες την προσεχή Κυριακή, με τον ίδιο ζήλο, ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα!!”

Σχετικά άρθρα

social media