Εκτίμηση για βασική ενδεκάδα !

Δεν περιμένουμε τρομακτικές αλλαγές στην βασική σύνθεση της ομάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το σχήμα θα παραμείνει ίδιο, λογικής 4-2-3-1 , όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Εκπλήξεις μπορεί να υπάρξουν, κυρίως σε ο,τι αφορά το κομμάτι των εξτρέμ, αλλά δεν νομίζουμε ο,τι σε αυτό το σημείο, σε ένα ματς…πραγματικό ΤΕΛΙΚΟ, πώς ο Ρουμάνος Λουτσέσκου θα ρισκάρει την ΜΗ χρησιμοποίηση παιχτών που την Πέμπτη κάνανε την διαφορά. Σημαντική η επιστροφή του “φρέσκου” Ντε Λούκας στα χαφ, όπως και αυτή του Λισγάρα στα στόπερ που πάει…απευθείας επάνω στον Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά τερματοφύλακας ο Ζίφκοβιτς. Στα στόπερ οι Λισγάρας και Καρασαλίδης, με μπακ τους Μπαξεβανίδη και Σιλά. Στα χαφ οι Ντε Λούκας και Καμαρά, με ελεύθερο μπροστά τους τον Βασιλακάκη. Πιτσέλι και Λάζιτς στα δυο άκρα , φορ ο Γιουνές Χαμζά. Μεχία-Σολτάνι-Τριάδης διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα με μικρές πιθανότητες.

Από την άλλη πλευρά για τον ΠΑΟΚ τερματοφύλακας ο Γλύκος. Στόπερ οι Κρέσπο και Βαρέλα, Κίτσιου και Λέοβατς στα άκρα της άμυνας. Σακχόφ και Τσίμιροτ εξάρια, μπροστά τους ελεύθερος ο Μπίσεσβαρ, Ουάρντα και Κάμπος στα εξτρέμ (επιστρέφει ο δεύτερος) , φορ ο Πρίγιοβιτς. Είναι όμως μια σύνθεση…με τα φαβορί. Υπάρχει μια αίσθηση πώς ο Ίβιτς θα πραγματοποιήσει αλλαγές.

H Ξάνθη πρέπει και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πιέσει ΨΗΛΑ. Απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που όσο και αν μη το θέλει…θα έχει το μυαλό του στην Πέμπτη, πρέπει να παρουσιαστεί ΔΥΝΑΤΗ στον αγωνιστικό χώρο. Να ΜΗΝ ΜΑΣΗΣΕΙ. Μπαίνει, ΠΑΙΖΕΙ, τρέχει, πρεσάρει, βάλε και λίγη ποιότητα με Πιτσέλι, Ντε Λούκας, Λάζιτς και Γιουνές…θα βρεθεί ο τρόπος να παρθεί το παιχνίδι. Ηρεμία χρειάζεται πίσω όπου ο ΠΑΟΚ στον ανοιχτό χώρο είναι “βόηθα Παναγιά” … και ας ξεκουράζουν Μυστακίδη.

Σχετικά άρθρα

social media