Δεν σεβάστηκαν ούτε την ιστορία!

Πολύ δύσκολες στιγμές ζει η οικογένεια του Ορφέα Ξάνθης αλλά και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της περιοχής μας. Οι απίστευτου μίσους βανδαλισμοί στο γήπεδο του ΑΟΞ, οι κλοπές που υπέστη η ξανθιώτικη ομάδα, το κατεστραμμένο ολοσχερώς από πυρκαγιά λεωφορείο της ομάδας δυστυχώς συνέβησαν από άγνωστους μέχρι στιγμής, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν ούτε την ιστορία!

Ούτε την ιστορία του Ορφέα Ξάνθης, ούτε κι αυτή των Παλαιμάχων Ξάνθης που βρισκόταν στα γραφεία του Συλλόγου. Κρανίου τόπος πραγματικά το γήπεδο του ΑΟΞ, αυτό που με τόσο κόπο και ιδρώτα διατηρούσαν σ’ αυτήν την άψογη κατάσταση όλοι όσοι βοήθησαν την Διοίκηση του Ορφέα. Και ιδιαίτερα πικραμένος ήταν φυσικά ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα και Πρόεδρος των Παλαιμάχων Μπάμπης Χατζημεστής που μόλις έμαθε και είδε, όλα αυτά που έγιναν στο ποδοσφαιρικό “σπίτι” της Ξάνθης έχασε προσωρινά την… μιλιά του, στεναχωρέθηκε αφάνταστα, όχι τόσο για τα υλικά πράγματα – που βεβαίως κι αυτά έχουν την μεγάλη τους αξία – όσο κυρίως για το γεγονός ότι δεν υπήρξε σεβασμός γι’ αυτό το οποίο υπηρετεί τόσα χρόνια, το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο και την Ιστορία του!

Είναι πραγματικά λυπηρό και φυσικά κατακριτέο απ’ όλους να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να βρεθεί μία λύση καθώς έχουμε γίνει μάρτυρες κι άλλων παρόμοιων περιστατικών στο πρόσφατο παρελθόν. Οι δράστες ανεμπόδιστοι “ασελγούν” σε κυψέλες αθλητισμού ψάχνοντας κι εμείς δεν ξέρουμε τι – στον αθλητισμό της κρίσης, όπως είχε συμβεί προσφάτως στο Ενωσιακό γήπεδο αλλά και στο Κολυμβητήριο!

Σχετικά άρθρα

social media