Βασίλισσες: Η “μάχη” των σκόρερς και η “πρόκληση” των Τρικάλων!

Η Βασίλισσα της Θράκης πέτυχε την Κυριακή την 3η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Γυναικών, μετά την εντός έδρας νίκη επί της Προοδευτικής Περάματος Ιωαννίνων και την εκτός έδρας νίκη επί της Ροδόπης 87. Αυτή τη φορά ήταν οι Πιερίδες Μούσες στο ΔΑΚ Κατερίνης που έπεσαν “θύμα” της ξανθιώτικης ομάδας, με τελικό σκορ 0-3. Ήταν η πιο ευρεία νίκη της Βασίλισσας, η οποία έχει νικήσει και τον Μέντεκα στη Θεσσαλονίκη με 2-1, ενώ οι 13 βαθμοί του ενεργητικού της συμπληρώνονται με την εκτός έδρας ισοπαλία στον Βόλο με τον Μαγνησιακό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται και στη “μάχη” των σκόρερς της ξανθιώτικης ομάδας. Με 8 γκολ στο ενεργητικό της η Βασίλισσα έχει Κατερίνα Λισγάρα και Σέβη Μετοικίδου να έχουν πετύχει από 3 γκολ και τη Στέλλα Μαυρομάτη να ακολουθεί με 2!

Η ομάδα των Αλεξούδη-Κουτρουλού θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την πρωτοπόρο ομάδα των Τρικάλων, μια ομάδα που έχει το απόλυτο με 8 στα 8 και συνολικό απολογισμό 39 γκολ υπέρ και 1 κατά. Πάντως η Βασίλισσα γνώρισε την ήττα με 0-1 στην Ξάνθη από τα Τρίκαλα στον πρώτο γύρο, με την Μπαρμπόσα να σκοράρει και την Λισγάρα να έχει κλασική ευκαιρία στο 81′ για το 1-1. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Βασίλισσα δεν θα πάει για “τουρισμό” στα Τρίκαλα και θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο απέναντι στην ισχυρή και… ήδη στη Α’ Εθνική θεσσαλική ομάδα.

Φωτο:Στέφανος Ναλμπάντης

Σχετικά άρθρα

social media