Ασπίδα: Aνακοίνωση καταδίκης της πράξης βανδαλισμού και συμπαράσταση στον Ορφέα!

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Ορφέα Ξάνθης για την κακόβουλη ενέργεια που σημειώθηκε εις βάρος του, εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης η μπασκετική Ασπίδα!

Αναλυτικά:

“Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις πράξεις βανδαλισμού που έγιναν στο γήπεδο του φίλου σωματείου Α.Ο. ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, οι οποίες αποτελούν ένα μεγάλο πλήγμα για το ποδόσφαιρο και γενικότερα για τον αθλητισμό της πόλης μας.
Γνωρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΡΦΕΑ, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία όλων των αθλημάτων, τα οποία αγωνίζονται σε εθνικά πρωταθλήματα σήμερα.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ, έχοντας την σιγουριά πως θα ξεπεράσουν γρήγορα τη δύσκολη αυτή κατάσταση και θα συνεχίσουν να εκπροσωπούν επάξια την ακριτική μας Θράκη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου.”

Σχετικά άρθρα

social media