Ασπίδα: Η συνέντευξη τύπου μετά το θρίαμβο!

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Ασπίδας με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου ειπώθηκαν τα εξής:

Καρά Αχμέτ: “Σήμερα ξεκινήσαμε πολύ καλά κάνοντας το καλύτερο πρώτο δεκάλεπτο της σεζόν ως τώρα. Στη συνέχεια χαλαρώσαμε, η Αναγέννηση επανήρθε στο παιχνίδι και έτσι κλείσαμε το ημίχρονο με μια μικρή διαφορά υπέρ μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, πραγματικό ντέρμπυ. Πιστεύω ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες αλλά και στην τύχη. Εμείς δείξαμε ψυχικά αποθέματα, βρεθήκαμε πίσω 34-40 αλλά είχαμε ενέργεια και γυρίσαμε το παιχνίδι παίρνοντας μια ακόμη ανάσα. Η Αναγέννηση είναι μια ποιοτική ομάδα, πιστεύω ότι αδικείται από τη βαθμολογική της θέση και της εύχομαι καλή συνέχεια. Όλες οι ομάδες στην Α2 κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια κόντρα στα προβλήματα των καιρών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω και στον κόσμο που μας βοήθησε και σήμερα και με τη βοήθειά του πήραμε τη νίκη και πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριές μου για την υπερπροσπάθεια!”

Έλλη Καλομιτσίνη (Νέο Ρύσιο): “Αρχικά να πω συγχαρητήρια στην Ασπίδα και μπράβο της για τη νίκη. Ξεκινήσαμε άσχημα, πετύχαμε μόλις 8 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, νομίζω ό,τι χειρότερο ως τώρα στο πρωτάθλημα. Μαζέψαμε το σκορ στη συνέχεια, παρά τα λάθη μας αλλά θέλω να πω ότι η διαιτησία ήταν κακή σήμερα και δεν πρέπει να παίζουν τέτοιοι διαιτητές σε αυτό το επίπεδο. Δόθηκαν πολλά άκυρα σφυρίγματα και σε εμάς αλλά και στην Ασπίδα. Προηγηθήκαμε στο τέλος με +6 αλλά δεν τα καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Δεν μας αξίζει να παίζουμε για τη σωτηρία, μπορούσαμε να φύγουμε νικήτριες σήμερα. Έχουμε προβλήματα και απουσίες ως ομάδα, αλλά έχουμε μάθει να παίζουμε και να παλεύουμε με αυτά τα προβλήματα! “

Ειρήνη Χαλκίδου: “Συγχαρητήρια στην ομάδα μου αλλά και στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι σήμερα, πήραμε μια μεγάλη “ανάσα” και συνεχίζουμε. η νίκη μας δίνει πολύ καλή ψυχολογία και δύναμη, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμη μέλλον. Μετά από 7 μήνες είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στα γήπεδα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, με στεναχώρια και λύπη, έβλεπα την ομάδα μου να προσπαθεί για το καλύτερο και δεν μπορούσα να βοηθήσω αγωνιστικά. Τώρα ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα στους αγωνιστικούς ρυθμούς και να προσφέρω ό,τι καλύτερο.”

Στον επίλογο της συνέντευξης ο Νεδήμ Καρά Αχμέτ ευχαρίστησε την Ειρήνη Χαλκίδου για την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα της αποθεραπείας της, ενώ δεν παρέλειψε να της απονείμει τα εύσημα, καθώς είναι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου και προσπαθεί να συνδυάσει τόσο τις σχολικές της υποχρεώσεις όσο και τις υποχρεώσεις της με την ξανθιώτικη ομάδα!

*Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τον αγώνα στην ΞΑΝΘΗ sport που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες!

Σχετικά άρθρα

social media