Αρίωνας: Η λαμπερή γιορτή για τα 30 χρόνια!

Μέσα σε ένα γιορτινό-πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η κοπή της βασιλόπιτας του Αρίωνα Ξάνθης, που συμπίπτει και με τα 30 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας!

Πλήθος κόσμου στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” με το Δ.Σ. και το προπονητικό team της ομάδας να υποδέχεται τους αθλητές και τους γονείς τους!

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Υπεύθυνος του τεχνικού επιτελείου Χρήστος Παπαδόπουλος, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Σαββουλίδης, αναλύοντας την φιλοσοφία του συλλόγου που εστιάζεται στο μότο “Σημερινοί αθλητές-Αυριανοί καλύτεροι άνθρωποι”, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Χρήστος Παπαδόπουλος που έκανε μια ιστορική αναδρομή της πορείας του Αρίωνα από το 1987 ως σήμερα, τονίζοντας τις επιτυχίες του συλλόγου και τις πανελλήνιες διακρίσεις του!

Κατόπιν το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας badminton του Αρίωνα Μπάμπης Ιορδάνου, που ανέλυσε τη λειτουργία του τμήματος που αγωνίζεται στην ανώτερη εθνική κατηγορία (Α1), ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκε για την ανιδιοτελή του προσφορά προς το σύλλογο, ο γιατρός Ιωάννης Πετκίδης.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους 200 περίπου αθλητές να παραλαμβάνουν τα ατομικά πιτάκια, με το νικητή του εκάστοτε τμήματος να παίρνει για δώρο μια αθλητική τσάντα και τους γονείς να συμμετέχουν στον μπουφέ του συλλόγου.

*Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport της Δευτέρας!

 

Σχετικά άρθρα