Ανέστης Αλεξούδης: “Να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια ενέργεια”!

Η Βασίλισσα της Θράκης προχθές Κυριακή πέτυχε την 5η νίκη της στη σεζόν και 2η εντός έδρας και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο. Τέσσερα γκολ στην επίθεση, μηδέν παθητικό στην άμυνα και 4η θέση στη βαθμολογία του 1ου Ομίλου της Β’ Εθνικής με “αυξητικές” τάσεις. Εντός 2017 η ξανθιώτικη ομάδα μετρά 3 νίκες και 1 ήττα εντός… προγράμματος αλλά όχι εύκολα από την πρωτοπόρο και “σαρωτική” ομάδα των Τρικάλων και η ΞΑΝΘΗ Sport φιλοξενεί τον προπονητή της ομάδας, τον Ανέστη Αλεξούδη, για να μας δώσει το “κλίμα” των ημερών!
Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι με την Καλαμαριά και τη νίκη με 4-0:
“Το παιχνίδι της Κυριακής ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς θέλαμε την νίκη που θα μας κρατούσε στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας. Ο στόχος πραγματοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς συνδυάσαμε όμορφο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ίσως μάλιστα, άμα ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, το σκορ να ήταν μεγαλύτερο. Θέλω να συγχαρώ τις παίκτριες μου για την μαχητικότητα και την ποιότητα που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης και τον υπέροχο κόσμο μας για το βροντερό παρόν που δίνει κάθε φορά.”
Για το εξίσου σημαντικό παιχνίδι με τον Μαγνησιακό την Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στο Ενωσιακό Γήπεδο Ξάνθης:
“Όσον αναφορά το κυριακάτικο παιχνίδι με την ομάδα του Μαγνησιακού είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και γι’ αυτό θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και με συνέπεια, με τρεις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Πιστύω πως θα παρουσιαστούμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια ενέργεια,  όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή μια ακόμη νίκη που θα μας κρατήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και θα μας δώσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθήματος!”

ΞΑΝΘΗ Sport: Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα, με σεβασμό στον αναγνώστη και στον ξανθιώτικο αθλητισμό!

Σχετικά άρθρα

social media