Τέλος ο Νιέτο, πολλά τα προβλήματα…

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει, η συνεργασία του Ντάνι Νιέτο με την ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στο τέλος της. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ που αναρτήθηκε πριν από λίγο επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ… “Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ντάνιελ Νιέτο. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία.” Έτσι λοιπόν, οι τίτλοι τέλους έπεσαν για τον ποδοσφαιριστή που είχε σημειώσει το 1000ό γκολ της ιστορίας της ξανθιώτικης ομάδας. Ένας παίκτης που πέρσι είχε να επιδείξει περισσότερα πράγματα συγκριτικά με φέτος, που χρησιμοποιήθηκε λιγότερο.

Η επόμενη μέρα του νικηφόρου αγώνα με τον Ηρακλή περιλάμβανε πρωινή προπόνηση σε δύο γκρουπ. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 10:30 στο προπονητήριο της ομάδας και ακολούθησαν τις ασκήσεις. Στο πρώτο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης) συμπεριλαμβάνονταν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Τετάρτης, ενώ το δεύτερο γκρουπ γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς με έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους λόγω καρτών Χρήστο Λισγάρα, Πάμπλο Ντε Λούκας και Χαμζά Γιουνές ενώ στο απουσιολόγιο παραμένουν εκτός οι Χατζητερζόγλου Οκάν (παραμένει σε ακινησία λόγω του κατάγματος στο μετατάρσιο), ο Ορφανίδης Πέτρος (μυικός τραυματισμός στον δικέφαλο), ο Μανώλης Παπαστεριανός (ενοχλήσεις στο γόνατο) καθώς και ο Αντριάν Λουσέρο που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στην προθέρμανση του αγώνα με τον Ηρακλή.

Σχετικά άρθρα