Βασίλισσες: Η κοπή της πίτας, η όμορφη εκδήλωση και οι καλύτερες ημέρες που έρχονται!

Μέσα σε ένα κλίμα γιορτινό και με την διάθεση να είναι σίγουρα ακόμη καλύτερη μετά τη χθεσινή νίκη στο θρακιώτικο ντέρμου της Κομοτηνής, η “οικογένεια” της Βασίλισσας της Θράκης έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, κάνοντας ταυτόχρονα μια αναδρομή στη πετυχημένη χρονιά που πέρασε και σκορπίζοντας μέσα από τις δηλώσεις των ανθρώπων της έντονη αισιοδοξία για ακόμη καλύτερες ημέρες, για μια ομάδα που με γεωμετρική πρόοδο παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερη και οδεύει προς ένα ακόμη  υψηλό “όνειρο”. Άλλωστε η ευχή του Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης κ. Πανίδη το Σεπτέμβριο στον αγιασμό της ομάδας, την οποία επανέλαβε σήμερα και στην κοπή της βασιλόπιτας, βρίσκει ολοένα και περισσότερους “ακόλουθους”: Τόσο τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σκουλαρίκη, όσο και τον υπεύθυνο αγωνιστικής λειτουργίας κ. Κουτρουλό που μεταξύ των ευχαριστιών και των ευχών τους μίλησαν και για ακόμη… καλύτερες ημέρες, κλείνοντας το “μάτι” ακόμη και στην υψηλότερη κατηγορία της χώρας, την Α’ Εθνική!

Ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Άνθιμος έδωσε τις δικές του ευχές για μια πολύ καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και προκοπή, ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Πανίδης τόνισε για μια ακόμη φορά την περηφάνια που πρέπει να έχουν όλοι οι Ξανθιώτες για τη συγκεκριμένη ομάδα και ευχήθηκε άνοδο και στην Α’ Εθνικη Γυναικών, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ κ. Μπερμπέρογλου ευχήθηκε τα καλύτερα εκ μέρους του μεγαλομετόχου και της διοίκησης της ΠΑΕ Ξάνθη Α.Ο., ενώ τόνισε χαρακτηριστικά την ευχή του να είναι η ομάδα σε υψηλό επίπεδο για 28 και πλέον χρόνια όπως ο ΑΟΞ, η κυρία Παρτσαλίδου τόνισε το δεδομένο ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράσταση της τοπικής αρχής για τις Βασίλισσες, ενώ ο συγγραφέας-καθητητής κ. Μουσόπουλος έκανε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τοποθέτηση για τον αθλητισμό και την σχέση τους με την ημέρα που γιορτάζουμε σήμερα, αφιερωμένη στα γράμματα και τις τέχνες! Τους πολλούς καλεσμένους που βρέθηκαν εκεί καλωσόρισε ο κ. Κουτρουλός, ενώ την παρουσίασε είχε η αρχηγός Ελισάβετ Ναλμπάντη. Παρόντες ήταν και οι κύριοι Κουτσουρλής και Τριάντης από το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στον “επίλογο” της όμορφης εκδήλωσης, η διοίκηση της ομάδας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην ΞΑΝΘΗ Sport και τον αρθρογράφο της Χ. Παπαεμμανουήλ, για την στήριξη της “οικογένειας” της ΞΑΝΘΗ Sport στις δράσεις της ξανθιώτικης ομάδας.

Σχετικά άρθρα