Ασπίδα: Η συνέντευξη τύπου μετά το “θρίλερ”!

Η συνέντευξη τύπου μετά την μεγάλη νίκη της Ασπίδας επί της Ολύμπιας Λάρισας που κρίθηκε στην παράταση (62-56):

Καρά Αχμέτ (προπονητής Ασπίδας): “Συγχαρητήρια στην Ολύμπια που είχε προβλήματα και ελλείψεις. Εμείς δουλέψαμε πολύ στο γήπεδο στις προπονήσεις μας, παλέψαμε για την επιβίωσή αμς κάτω από δύσκολες συνθήκες. Μπράβο στα κορίτσια. Και να χάναμε πάλι το ίδιο θα έλεγα γιατί προσπάθησαν πολύ. Το τρίποντο της Μεχμέτ-Ουστά (απάντησε σε σχετική ερώτηση) μας έδωσε ψυχολογία καθώς βρήκαμε επιτέλους στη δεδομένη στιγμή το μακρινό σουτ που ψάχναμε. Από εκεί και πέρα, δηλαδή από το τέλςο του 3ου δεκαλέπτου πήραμε ώθηση που μας οδήγησε στη νίκη. Η Ολύμπια είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα, ευχαριστώ τους ανθρώπους της για τα καλά τους λόγια. Προσαπθούμε να βγάλουμε από πάνω μας τη “ρετσινιά” της ομάδας-ασανσέρ στην Α2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω στον κόσμο, που μας στήριξε υπέροχα”.

Μαμαλίγκατζη (αθλήτρια Ασπίδας): “Συγχαρητήρια στην Ολύμπια Λάρισας για το παιχνίδι της και φυσικά στις συναθλήτριές μου. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη γιατί είχαμε μαχητική απόδοση. Μετά από 2 παιχνίδια που τα θέλαμε πολύ αλλά τα χάσαμε, πεισμώσαμε και σήμερα δώσαμε μια “μάχη” που μας βρήκε νικήτριες”.

Λότφι (προπονητής Ολύμπιας): “Συγχαρητήρια για τη νίκη στην Ασπίδα Ξάνθης. Της εύχομαι την παραμονή στην κατηγορία. Κάνει μια συγκινητική προσπάθεια. Εμείς είχαμε μια προβληματική εβδομάδα, ήρθαμε στην Ξάνθη όμως και προσπαθήσαμε για τη νίκη διεκδικώντας την με όλη μας τη δύναμη. Έγιναν κάποια τραγικά λάθη από τους διαιτητές, είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχει άγνοια των κανονισμών. Δεν χρειαζόταν η Ασπίδα τη βοήθειά τους, εμείς συνεχίζουμε με στόχο την 3η θέση, την Ασπίδα την περίμενα δυνατή καθώς λειτούργησε το ένστικτο της επιβίωσης στην Α2”.

Παπαστεργίου (αθλήτρια Ολύμπιας): “Συγχαρητήρια στην Ασπίδα για τη νίκη, γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Ξάνθη. Το αποτέλεσμα είναι άδικο για εμάς και αναφέρομαι στη διαιτησία του αγώνα. Οι διαιτητές έχουν την τάση φέτος γενικά να μειώνουν την Ολύμπια. Από πίσω από κάθε ομάδα υπάρχουν πολλά πράγματα, αθλήτριες, δοίκηση, φίλαθλοι, χορηγοί, που ισοπεδώνονται με τέτοιες συμπεριφορές. Ήρθαμε στην Ξάνθη για να παίξουμε μπάσκετ, αλλά η συμπεριφορά των διαιτητών δεν άρμοζε στο παιχνίδι. Προκαλώ τους διαιτητές να δουν το βίντεο του αγώνα και να κρίνουν το πώς έπαιξαν”.

ΞΑΝΘΗ Sport: Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα, με σεβασμό στον αναγνώστη και στον ξανθιώτικο αθλητισμό!

Σχετικά άρθρα