To ποδόσφαιρο όπως θα έπρεπε να είναι…

Το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα του ΑΟΞ με την ΑΕΚ, αναδείξαμε εδώ στο xanthi-sport.gr τη “στιγμή” του αγώνα, που ήταν η… είσοδος του μικρού Λισγάρα στον αγωνιστικό χώρο. Χθες το gazzetta.gr και ο Αντώνης Σαούλης αναδεικνύει με το παρακάτω άρθρο και τίτλο “το ποδόσφαιρο όπως θα έπρεπε να είναι” μια εικόνα που σίγουρα ισούται με χίλιες και πλέον λέξεις και δείχνει την άλλη, την  όμορφη, την “διαφορετική” εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως “γεννήθηκε” στα Πηγάδια:

“Όχι δεν είναι η απευθείας κόκκινη κάρτα του Γκάλο. Ούτε οι δύο κίτρινες του Τριάδη μέσα σε πέντε λεπτά. Η στιγμή της αγωνιστικής έγινε μετά το τέλος του αγώνα. Για την ακρίβεια με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Παρά το 0-0 και το κακό παιχνίδι υπήρχαν φίλαθλοι που διασκέδασαν την εμπειρία τους στο γήπεδο.

Στο συγκεκριμένο ματς ήταν ένας πιτσιρίκος το πολύ πέντε ετών που με την λήξη του αγώνα πήδηξε τα κάγκελα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πήρε την μπάλα κι άρχισε να παίζει μόνος του. Οι παίκτες όπως βλέπετε και στην φωτογραφία μόλις έχουν αρχίσει να… ηρεμούν από το ματς με τον πιτσιρίκο να έχει μπει φουριόζος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πιτσιρικάς είναι ο γιος του Χρήστου Λισγάρα ο οποίος τον άφησε να κάνει το… παιχνίδι του για να πάρει στην αγκαλιά του την κόρη του. Το ποδόσφαιρο όπως θα έπρεπε να είναι!”

Σχετικά άρθρα

social media