Tρομερά τα προβλήματα του Ηρακλή ενόψει Ξάνθης

Την στιγμή που ο Ηρακλής ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ παίχτες από ΑΕΚ και Παναθηναικό (Τζανετόπουλο και Δώνη αντίστοιχα) για ένα εξάμηνο, αλλά παράλληλα παίρνει και ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο τον Γροντή από τον Ατρόμητο, τρομερά τα προβλήματα στο εσωτερικό του και πλέον η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη.

Παρ’όλα αυτά θα έρθουν στην Ξάνθη να πολεμήσουν, οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ποδοσφαιριστές του παίζουν για συμβόλαια. Σκεφτείτε πώς είναι να είσαι χωρίς χρήματα, να παίζεις απέναντι στην Ξάνθη που δεν είναι πλέον απίθανο του χρόνου να παίζει και Ευρώπη… πώς βλέπεις ένα τέτοιο ματς ως αντίπαλος; Ως μια ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους. Ε, έτσι θα το δούνε οι του Ηρακλέως.

Οι Γροντής και Τζανετόπουλος θα έρθουν στην Ξάνθη, καθώς τα δελτία τους θα εκδοθούν. Ο Δώνης δεν προλαβαίνει να προπονηθεί, σήμερα ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

Στην Ξάνθη θα έρθουν ΚΑΙ οι Ιντζόγλου, Πασάς και Λουκίνας που την Κυριακή είχαν συνάντηση με την διοίκηση ενημερώνοντας ότι αν δεν πληρωθούν θα κάνουν προσφυγή!  Οι διοικούντες του Ηρακλή τους είπανε χρήματα… από Φλεβάρη (!) και δεν είναι απίθανο να έχουμε εξελίξεις, αλλά μετά το ματς με την ομάδα της Θράκης. Ο Μπαρτολίνι είναι “άφαντος”, έκανε προσφυγή και φεύγει, δεν έρχεται Ξάνθη. Τιμωρημένος ο Περόνε που λόγω αναβολής με Βέροια ΔΕΝ ξεχρέωσε. Οι Ζιάμπαρης και Σαραμαντάς θα έρθουν αν και είχαν κάνει προσφυγή, πείστηκαν με τις υποσχέσεις, ίσως και να μην είχαν προτάσεις.

Μια ομάδα που έχει χάσει ήδη τον Κυριακίδη (Ατρόμητο), που το ξαναλέμε όμως… έρχεται για τελικό ως ΠΟΝΕΜΕΝΗ στα Πηγάδια. Το ματς θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ.

Σχετικά άρθρα

social media