3 αγωνιστικές ο Λισγάρας!

Η τελευταία προπόνηση της Xanthi FC σε δυνατούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Δύο μέρες πριν το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισε την προετοιμασία της για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Xanthi FC Arena που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 17:15. Ασκήσεις προθέρμανσης με αερόβιο τρέξιμο, νευρομυικό συντονισμό και passing game στο ξεκίνημα στο σημερινό… μενού, ενώ στη συνέχεια το βάρος έπεσε στις ασκήσεις τακτικής τόσο στην ανασταλτική όσο και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ο Χρήστος Λισγάρας τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές κι ως εκ τούτου θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας ενώ για την αναμέτρηση της με τον ΠΑΣ δεν υπολογίζεται και ο επίσης τιμωρημένος Κασά Καμαρά.

Ο Σεμπά του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου θα ανακοινωθεί η αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας για την 11η αγωνιστική, ενώ το σήμερα το απόγευμα (13/01) στις 20:00 η Xanthi FC θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Le Chalet.

Σχετικά άρθρα

social media