Φιλάκια, λοιπόν…

Όπως τα γράφαμε. Ο χειρότερος αντίπαλος για την έναρξη της σεζόν. Κακός αντίπαλος. Ο χειρότερος δυνατός από τους λεγόμενους “μικρομεσαίους”. Να εξηγούμαστε. Ο Ηρακλής για όσο τον παίρνει θα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Με όλους τους τρόπους. Όσο αντέχει.

Σήμερα το πάλεψε. Τα έβαλε με την διαιτησία και τον Κύζα. Έναν διαιτητή που νωρίς-νωρίς “κιτρίνισε” αναίτια τον Καμαρά σε μια ανύποπτη φάση και ο Μαυριτανός έβγαλε ένα ολόκληρο παιχνίδι με τον φόβο της δεύτερης κάρτας. Τα έβαλαν με τον Δραμινό ρέφερι για την σωστή απόφαση του να δώσει το πέναλτι στον Βασιλακάκη και να μην δώσει το αντίστοιχο στον Περόνε. Ένας Ηρακλής που εκτός από το…να τα βάλει με τον διαιτητή , έπαιξε κάθε πιθανότητα του με το να μην τηρήσει το FAIR-PLAY στην φάση του Περόνε. Έπαιξε κάθε πιθανότητα του με τους παίχτες του να βαράνε στο “ψαχνό” και παράλληλα τους οπαδούς του -αυτούς τους 800-1000 – να βρίζουν με αντιεθνικές λέξεις τους παίχτες του ΑΟΞ. 28 χρόνια στην Α! Εθνική είμαστε. Τους έχουμε μάθει αυτούς τους αντιπάλους. Τον Άρη, τον Ηρακλή, αυτούς της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Η Ξάνθη όμως δεν είναι η επαρχιακή ομάδα που θέλουν να “φαντάζονται” πώς αντιμετωπίζουν. Ο ΑΟΞ έχει μάθει να ανταπεξέρχεται σε τέτοιες έδρες. Δεν “μασάει” από αυτά. Τι να μασήσει; Η φράση ενός οπαδού του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο τα έλεγε ΟΛΑ : “Καρασαλίδη, έγινες παίχτης στον Ηρακλή και τώρα το παίζεις ΜΑΓΚΑΣ στην Ξάνθη” . Έτσι είναι. Η Ξάνθη τους πληρώνει και τους κάνει μάγκες. Και αυτοί έχουν κάνει ΜΑΓΚΕΣ όλους εμάς. Δεν ξέρετε πόσο απολαμβάνουμε αυτό που γίνεται.

Φιλάκια, λοιπόν.

Σχετικά άρθρα

social media