Ιωαννίδης: “Γίναμε ΟΜΑΔΑ, μπράβο στους παίκτες μου και στον κόσμο μας”!

Συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα Ασπίδα-ΧΑΝΘ:

Κώστας Ιωαννίδης (προπονητής Ασπίδας): “Θα ήθελα αρχικά να πω καλή συνέχεια στη ΧΑΝΘ. Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, που η θέση της στη βαθμολογία δεν είναι ρεαλιστική, όπως και η δική μας άλλωστε. Διάφοροι λόγοι κρατούν χαμηλά στην κατάταξη τόσο εμάς όσο και τη ΧΑΝΘ.

Σήμερα είχαμε μεγάλο βάρος από τις 2 συνεχείς ήττες σε διάστημα πολύ λίγων ημερών. Έπρεπε να προσπεράσουμε αυτή την κατάσταση και να επιστρέψουμε στις νίκες. Βάλαμε το “πρέπει” πάνω απ΄όλα και τα καταφέρμαε. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και σκληρό. Επίσης και πολύ ψυχοφθόρο. Έχουν κριθεί παιχνίδια στο καλάθι, τόσο για εμάς όσο και για τη ΧΑΝΘ! Την Πέμπτη μαζευτήκαμε για προπόνηση και είπαμε να γίνουμε επιτέλους ΟΜΑΔΑ. Καταλάβαμε τα λάθη μας, δουλέψαμε στοχευμένα πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τα καταφέραμε τελικά. Η νίκη αφιερώνεται από όλη τη διοίκηση στους παίκτες μου αλλά και σε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο. “Χτίζουμε” μια σχέση μαζί του εδώ και κάποια χρόνια, χαιρόμαστε που κατέκλυσε το Παλατάκι και είναι μαζί μας στα δύσκολα κυρίως και όχι στα εύκολα. Ξεκουραζόμαστε σήμερα και αύριο και από Τρίτη κοιτάμε αποκλειστικά και μόνο τον Χαρίλαο Τρικούπη που υποδεχόμαστε την προσεχή Κυριακή”.

Μπάμπης Καϊτατζίδης (βοηθός προπονητή ΧΑΝΘ): “Συγχαρητήρια στην Ασπίδα για τη νίκη. Είχαμε 3 παιχνίδα εντός 7 ημερών, οπότε βρισκόμασταν σε ένα δύσκολο κύκλο προπονήσεων και προετοιμασίας για απανωτά παιχνίδια. Ξέραμε ότι ερχόμαστε σε μια δύσκολη έδρα, το παιχνίδι είχε τρομερή εξέλιξη, αλλά το τέλος μας πληγώνει. Το 2017 δεν μπήκαμε καλά στο πρωτάθλημα. Σήμερα παλέψαμε αλλά πέσαμε σε έναν τοίχο. Υπήρχαν δύο κακοί διαιτητές, χωρίς αυτό να έχει να κάνει με τη νίκη της Ασπίδας. Τώρα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να ξεκινήσουμε άμεσα προετοιμασία για το παιχνίδι με το Αγρίνιο. Η κατηγορία χρειάζεται ομάδες από πόλεις της επαρχίας, μπράβο στους ανθρώπους της Ασπίδας για τη δουλειά που κάνουν σε πολλά επίπεδα”.

ΞΑΝΘΗ Sport: Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα, με σεβασμό στον αναγνώστη και στον ξανθιώτικο αθλητισμό!

Σχετικά άρθρα