Η γιορτινή βραδιά εκπλήξεων του Ορφέα Ξάνθης! (pics)

Παρουσία πλήθους κόσμου, από την “οικογένεια” του Ορφέα ως την ευρύτερη αθλητική “οικογένεια” του Νομού Ξάνθης βρέθηκε σήμερα το βράδυ στο Le Chalet σε μια βραδιά αναμνήσεων, συγκινήσεων, ευχαριστιών αλλά και υποσχέσεων για ακόμη καλύτερες ημέρες για την ιστορική ομάδα της Ξάνθης.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου της ομάδας κ. Χατζηκλεάρχου που καλωσόρισε τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους, ευχαριστωντας παράλληλα τον Μπάμπη Χατζημεστή, τον Γιώργο Κασναφέρη, τον Παναγιώτη Καμαράκη, τον Ευθύμη Μπογιατζίδη αλλά και όλη την “οικογένεια” του Ορφέα Ξάνθης για τις όμορφες στιγμές που ζει ο σύλλογος.

Στη συνέχεια χαιρετισμούς απηύθυναν οι Άρης Πιαλόγλου, Γιώργος Πανίδης, Μιχάλης Λομαρδέας, Θωμάς Μίχογλου, Ευάγγελος Γκίκας!

Κατόπιν το λόγο πήρε ο Μπάμπης Χαζτημεστής που όπως είπε χαρακτηριστικά νιώθει σαν να βρίσκεται σε ένα “αεροπλάνο” και η χαρά του είναι τόσο έντονη που δεν θέλει να τελειώσει ποτέ αυτή η βραδιά. Ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα ευχαρίστησε δημόσια τον ποδοσφαιρικό ευυεργέτη της Ξάνθης (όπως τον αποκάλεσε), Χρήστο Πανόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι χωρίς αυτόν εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω τις “μαγκιές” μου, ευχήθηκε υγεία και μια πολύ καλή χρονιά!

Ακολούθως βραβεύθηκε η ομάδα που πέτυχε την άνοδο στην Γ’ Εθνική, από τους Γιώργο Κασναφέρη και Γιάννη Παπαδημητρίου, με τον team manager να εύχεται ακόμη και άνοδο στην Β’ Εθνική και τον τεχνικό διευθυντή να τονίζει ότι ο Ορφέας ζει ιστορικές στιγμές…

Στη συνέχεια βραβεύθηκαν δύο πρόσωπα που έχουν συνδέσει τη ζωή τους με τον Ορφέα οι Άνθιμος Κυρλίδης και Γιώργος Τριάντης, που με συγκίνηση αναφέρθηκαν σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο!

Τέλος και λίγο πριν τα δώρα της … βασιλόπιτας, η διοίκηση του Ορφέα θυμήθηκε βραβεύοντας μια πλειάδα παικτών που συνέδεσαν την πορεία τους με τον σύλλογο και πιο συγκεκριμένα τους Καμαράκη, Αλεξιάδη, Χιντ Ιμέρ, Χαραλαμπίδη, Δημητρόγλου, Βασιλειάδη Αλέκο, Κοντογιαννίδη, Φουρλακίδη, Ξανθόπουλο, Μπογιατζίδη, Πασούδη, Νεοχωρίτη, Μεμέτ Ογλού, Πούλιο, Ζυγρίδη, κάλφα, Βασιλειάδη Σταύρο, Μπουντακίδη, Σουκρή Ογλού, Φραγκάκη, Κετσιεμενίδη, Βασιλειάδη Γιώργο, παπαδιώτη, Λαζαρίδη, Μπασδάνη, Τσαούση, Κουτρουλό, Δούλη, Μουξιό, Λάππα, Καμαρίδη, Καρακασίδη, Κισά Ομέρ.

Eκ μέρους της ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη βρέθηκαν στην εκδήλωση οι κύριοι Πιαλόγλου, Επιτρόπου, Παπαδημητρίου, Κασναφέρης, Μπερμπέρογλου, Μαλαδένης.

Eκ μέρους της ΕΠΣ Ξάνθης οι κύριοι Πανίδης, Τριάντης, Ζουρνατζίδης, Κουτσουρλής.

Τον Δήμαρχο Ξάνθης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Λομβαρδέας, παρών ήταν ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Μίχογλου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Γκίκας.

Μια όμορφη βραδιά, με ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας,  το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Ορφέα Ξάνθης, την οποία παρουσίασε ο Στάθης Παπαδόπουλος.

Σχετικά άρθρα