‘Εκοψε την πίτα της και τίμησε την ιστορία της η ΑΠΟΞ (pics)

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ξάνθης, η αρχαιότερη του Νομού και γνωστή σε όλους ως Α.ΠΟ.Ξ., τη Δευτέρα το βράδυ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και παράλληλα τίμησε την ιστορία της με τη βράβευση της «πρώτης φουρνιάς» ποδοσφαιριστών της! Παράλληλα, με τη «ζωντανή» ιστορία της ΑΠΟΞ, ιδιαίτερη τιμή έγινε και σε έναν από τους πρώτους προπονητές της, τον αείμνηστο Γιώργο Τσετινέ, την τιμητική πλακέτα του οποίου παρέλαβε ο γιος του Νίκος.

Το συγκινησιακό κλίμα όμως δεν σταμάτησε στο σημείο αυτό, αφού μετά την ομιλία του Β! Αντιπροέδρου Παναγιώτη Σαμαρά, που «έριξε» την ιδέα αξιοποίησης όλων των βραβευθέντων με τη δημιουργία Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΠΟΞ, είχαμε και τη γνωστοποίηση της παραίτησης του Δάνου Λεοντιάδη από τα διοικητικά της ομάδας, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση καταχειροκροτούμενος παράλληλα, όχι βέβαια για την αποχώρησή του, αλλά για την πολύχρονη προσφορά του στην Ακαδημία και κατ’ επέκταση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δίκαια μπορεί να τον κατατάξει κανείς στους καλύτερους παράγοντες που έβγαλε διαχρονικά η Ξάνθη και γενικότερα ο Νομός.

Η εκδήλωση της κοπής της πίττας, που όπως προείπαμε έγινε μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στο Le Chalet και πέρα από την μεγάλη οικογένεια της Ακαδημίας που παραβρέθηκε με όλα τα τμήματά της και τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών, την τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος και τα μέλη του δ.σ. της ΕΠΣ Γιώργος Πανίδης, Γιάννης Πιστόλας και Αντώνης Κουτσουρλής αντίστοιχα και ο Γιώργος Μπερμπέρογλου ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ξάνθη.

Τυχεροί της βραδιάς που έτυχαν τα φλουριά, που αντιστοιχούσαν σε δώρα από τα Οπτικά Χαραλαμπίδη, ήταν οι Καραγιαννίδης Παύλος (projunior), Μητσόπουλος Σπύρος (junior), Κυρλίδης Γιώργος (προπαίδων), Πυλαβίδης Χρήστος (νέων) και ο Κύρος Τσουρδίνης από την μεγάλη ομάδα. Από τους επισήμους, το φλουρί έπεσε στη διαιτησία και στον εκπρόσωπό της κ. Παπαδόπουλο.

Σχετικά άρθρα