Διακοπές τέλος, αρχίζουμε…!

Ξενυχτήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε, καλά περάσαμε, έρχεται το νέο έτος και γεροί να ήμαστε να απολαμβάνουμε κάθε του στιγμή. Μικρή η ζωή, ούτε μιζέρια χωρά ούτε στεναχώρια. Τους καλοπροαίρετους ανθρώπους τους κρατάμε, τους κακοπροαίρετους, τους περίεργους, αυτούς που μια ζωή θέλουν να διατηρούνται στην προσωπική τους δυστυχία τους απομακρύνουμε. Φουλ ενέργεια, έρχεται ένα όμορφο – το ξαναλέμε, γεροί να ήμαστε- 2017. Επιβάλλεται να το κάνουμε καλύτερο από το “γηρασμένο” στις καρδιές μας…2016.

Στον ΑΟΞ δεν κάνανε διακοπές. Φύγανε οι άνθρωποι 5-6 ημέρες, “γεμίσανε μπαταρίες”, λογικά θα “τσίμπησαν” και κάτι παραπάνω σε γραμμάρια, έτσι είναι αυτά. Όλα κατανοητά. Θα είναι όμως…ακατανόητο για όλους εμάς να μπούνε χαλαροί στο τελείωμα του πρώτου γύρου! Με ένα πρόγραμμα πάρα πολύ δύσκολο, απέναντι σε ομάδες που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ για βαθμούς. Για να λήξει αυτό το πρώτο μισό υπάρχουν τρία ματς. Το πιο ΖΟΡΙΚΟ γίνεται την Τρίτη. Καυταντζόγλειο Στάδιο απέναντι στον προβληματικό και προβληματισμένο για το μέλλον του Ηρακλή. Στην Θεσσαλονίκη ΚΟΛΑΣΗ θα το κάνουνε το ματς.

Παρά τα προβλήματα, παρά τους υποβιβασμούς, ομάδα που έχει αγωνιστεί ο Χατζηπαναγής έχει φανέλα. Πρέπει να το καταλάβουνε όλοι αυτό. Υπάρχει μια δυναμική που χρειάζεται προσοχή, οι…οκάδες στις φανέλες δεν πέφτουν ή ανεβαίνουν μέσα σε έναν χρόνο. Τι και αν ο Ηρακλής “φυτοζωεί” ; Όταν έχεις μια ομάδα με παρελθόν, υπάρχει αυτό το ειδικό βάρος που σαν παίχτη σε αναγκάζει να μπεις “φουριόζος” να αποδείξεις πράγματα ! Να παίξεις και για τον κόσμο, όσο λίγος και αν έχει μείνει αυτός. Πόσο δε μάλλον όταν όλοι αυτοί οι αθλητές που τους χρωστούν χρήματα…κυνηγούν τα συμβόλαια ! “Με την Ξάνθη παίζω, πρέπει να σκιστώ” ! Η δεύτερη Ξάνθη για όλους αυτούς…είναι ένα κίνητρο να δείξουν τα προσόντα τους ! 

Πάμε γερά. Θέλει πάρα πολύ προσοχή, δεν υπάρχει εφησυχασμός αν και με τον Λουτσέσκου στον πάγκο δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ χαλάρωμα. Η ομάδα είναι καλή αλλά όλοι γνωρίζουμε πώς όσο εύκολα ανεβαίνεις…τόσο εύκολα κατεβαίνεις βαθμολογικά. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο ! Μέχρι τότε…καλή χρονιά να έχουμε!

Σχετικά άρθρα