Για να τελειώνουμε με το θέμα Σανμαρτεάν

Ένας πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής για τον οποίον ο Λουτσέσκου στον γάμο του Χαμζά Γιουνές ανέφερε πώς θα τον ήθελε στο ρόστερ της Ξάνθης. Έπειτα όλοι μας “ψαχτήκαμε” να δούμε τι συμβαίνει, αν πράγματι θα γίνει πρόταση από μεριάς ΠΑΕ καθώς άλλο μια δήλωση συμπάθειας για έναν ποδοσφαιριστή και άλλο το ενδιαφέρον.

Επίσημη πρόταση όμως από μεριάς ΑΟΞ δεν υπήρξε ποτέ. Το παραδέχτηκε άλλωστε αυτό και ο Σανμαρτεάν που για να λέμε του λόγου το αληθές περισσότερο αυτός “καιγόταν” να αγωνιστεί στην ομάδα του Λουτσέσκου παρά η Ξάνθη. Γιατί αυτό; Ανασταλτικός παράγοντας ήταν η ηλικία του (36) και το γεγονός πώς στην παρούσα φάση το στυλ παιχνιδιού της ομάδας ΔΙΕΦΕΡΕ από αυτό της Ξάνθης. Κυρίως όμως η ηλικία του. Το θέμα λοιπόν ΔΕΝ υπήρχε από την αρχή. Στην συνέχεια ο ποδοσφαιριστής στράφηκε προς την Στεάουα.

Όλα αυτά περί…απόρριψης της Ξάνθης ΔΕΝ ευσταθούν, η ομάδα ουδέποτε ενδιαφέρθηκε πραγματικά και για να το τελειώνουμε αυτό το θέμα. Φυσικά και αναγνωρίζεται η αξία του Ρουμάνου όμως στην παρούσα φάση αν υπήρχε ενδιαφέρον για δεκάρι θα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό ως προς τα ηλικιακά δεδομένα από τον πάλαι ποτέ σπουδαίο Σανμαρτεάν Λουτσιάν.

Εαν η Ξάνθη ήθελε να πάρει τον 36χρονο Σανμαρτεάν, θα τον είχε κλείσει από την αρχή, καθώς 36 χρονών παίχτη δεν τον αφήνεις 20 μέρες χωρίς προπόνηση. Θα φανεί η έλλειψη αγώνων. Όχι να φτάσει -σχεδόν- στα μέσα Γενάρη…

Σχετικά άρθρα

social media