Όλες οι αλλαγές στις ομάδες ενόψει της συνέχειας (2)

Πάμε και στους δεύτερους “οκτώ” του πρωταθλήματος. Εδώ θα διαβάσετε όλες τις εξελίξεις για τους πρώτους “οκτώ” της βαθμολογίας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Φερέιρα, Λεντέσμα και Τομανέ αποτελούν παρελθόν σε μια χρονιά που δεν ήταν και η καλύτερη μεταγραφικά για τους Αγρινιώτες. Θέλουν ένα φορ, ίσως πάνε και για ένα δεκάρι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 

Τον 18χρονο Ρενάτ Μοτσούλιακ από την Ουκρανία ανακοίνωσαν οι Χανιώτες, αρχικά για την Κ-20. Το βασικότερο πάντως είναι πώς αποκτήθηκε και ο Μικαλάι Σίγκνιεβιτς, πανύψηλος σέντερ-φορ από την Μπάτε Μπόρισοφ ως δανεικός. Δεν είναι “κακό” όνομα, με σχετικά καλά στατιστικά, έλειπε ένας τέτοιος παίχτης από το ρόστερ του Πλατανιά. Πουλήθηκε για το καλοκαίρι ο Γιακουμάκης στην ΑΕΚ. Θα ανακοινωθεί και ο Μαραγκός από την Βέροια, στόπερ και αμυντικό χαφ, κλείνοντας τα κενά του.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Εισπράττει αρνήσεις μέχρι τώρα όπως αυτή του Μαραγκού (Πλατανιάς) και του Μπαλάφα. Θέλουν τους Κοροβέση και Λάμπρου δανεικούς από τον ΠΑΟΚ. Θέλουν ποδοσφαιριστές, λίγα τα χρήματα για ξόδεμα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  

Ψάχνουν ένα εξτρέμ, μέχρι τώρα δεν έχουν αλλαγές στο ρόστερ, θέλουν και τον Μανωλά δανεικό από την ΑΕΚ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 

Δυο πολύ καλές μεταγραφές ανακοίνωσε ο Αστέρας. Τον Μανιά, σέντερ-φορ , που έπαιζε στον ΠΑΣ και έρχεται από τον Βέλγιο, ήθελαν ένα καλό φορ περιοχής. Αλλά παράλληλα και τον Σελίν στα στόπερ. Χάσανε βέβαια τον Κουρμπέλη που πήγε στον Παναθηναικό. Έφυγε και ο Τσάβες, δίχως ποτέ να δείξει τον…χαμό που έγινε όταν ήρθε.

ΑΕΛ 

“Πρωταθλήτρια” στις μεταγραφές. Κάτι άγνωστα παλικαράκια ήρθανε από το εξωτερικό, οτι προκύψει στον αγωνιστικό χώρο. Γιάνις Ικάουνιεκς (επιτελικός μέσος), Κώστα Θεοδωρόπουλο (τερματοφύλακας), Στίβεν Τίκο (Στόπερ), Λελογκονόλο Μασαλέσα (αμυντικό χαφ( και Πάμπλο Γκαγέχο (εξτρέμ) είναι οι πέντε ποδοσφαιριστές που ήρθανε. Τέλος ο Μαρουκάκης από την επίθεση.

ΒΕΡΟΙΑ 

Ο Χαλιφά Σουλέ αποκτήθηκε στα χαφ, από τα νησιά Κομόρες. Ο Μπαλάφας θα παραμείνει αλλά κατά σειρά αποχώρησαν οι Παπαστεριανός (Ξάνθη), Μαραγκός (Πλατανιάς), Παπαδόπουλος Γιαννάκης, Σισίνιο, Βίτι Πάμπλο. Θα αποκτήσουν οτι βρούνε ,δεν υπάρχουν χρήματα, ο,τι βρούνε για να γεμίσουν το ρόστερ.

ΗΡΑΚΛΗΣ 

Ο Κυριακίδης έφυγε, οι Σαραμαντάς και Ζιάμπαρης παραμένουν μέχρι νεοτέρας. Οι Λεοζίνιο και Περόνε δεν υπόσχονται μέλλον αν δεν πληρωθούν, ανάλογα και ο Χουάντερσον. Ο Λάμπρου έφυγε για ΠΑΟΚ και έσωσε…τον Γενάρη για τον Γηραίο στο οικονομικό κομμάτι. Ψάχνουν παίχτες, όπως η Βέροια, οτι βρούνε…

Σχετικά άρθρα

social media