Ψυχραιμία, μάγκες…

Οι αναλύσεις αύριο στην εφημερίδα ΞΑΝΘΗ SPORT THΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ . Μπαίνοντας όμως σε μια εβδομάδα- “φωτιά” για την Ξάνθη με Κύπελλο την Τετάρτη απέναντι στον ΟΦΗ και την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον επικίνδυνο και πάντα “κακό δαίμονα” ΠΑΣ ,ξανά εντός έδρας, διαπιστώνουμε πώς δεν υπάρχει χρόνος για μεμψιμοιρία.

Ήταν μια κακή εμφάνιση και μια δικαιότατη ήττα από τον Ολυμπιακό με τους Ξανθιώτες να έχουν μια σοβαρή δικαιολογία, τις απώλειες βασικών παιχτών που κρατάνε μπάλα στο κέντρο. Αυτό της έλειπε σήμερα της Ξάνθης και φάνηκε η “γύμνια” της όταν έπαιρνε την μπάλα στα πόδια της. Οι απώλειες των Ντε Λούκας και Λάζιτς ήταν σημαντικές, βάζεις σε αυτές και του Μπαξεβανίδη στα δεξιά της άμυνας με αναγκαστική την χρησιμοποίηση του στόπερ Οκαν στα άκρα και φτάνεις στο συμπέρασμα πώς τα πράγματα έγιναν εκ προοιμίου δύσκολα. Πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζεις την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Να είμαστε ειλικρινείς, έτσι; Θα έρθουν και οι ήττες,μπάλα είναι. Για αυτό λέμε πώς είναι σημαντική η επιστροφή των Ντε Λούκας,Λάζιτς, ακόμα και του Μπαξεβανίδη στα άκρα. Φυσικά και μια μεγαλύτερη ενεργοποίηση του Ντάνι Νιέτο που αισθανόμαστε πώς ίσως αδικείται από τον χρόνο συμμετοχής του. Μοιάζει ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας.

Συνεχίζει η ομάδα και δεν υπάρχει περιθώριο για “γκρίνια” και μιζέρια.Ακολουθούν ντέρμπι. Περισσότερα αύριο στην εφημερίδα.

Σχετικά άρθρα

social media