Χωρίς εφτά βασικούς αλλά και με δυο “νέους” έρχεται ο ΟΦΗ

Ο Μηνάς Πίτσος, που θα είναι υπηρεσιακός προπονητής στον πάγκο του ΟΦΗ, με συνεργάτες τον προπονητή της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλη Πλεσίτη, τον γυμναστή Νίκο Κουνδουράκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων της Κ19 Γιώργο Γαυγιωτάκη, άφησε εκτός αποστολής τους Οστοιτς (άρρωστος) και τους Ράντι και Κοιλιάρα, οι οποίοι έχουν ενοχλήσεις από χτυπήματα, που δέχθηκαν στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ακόμη ο προπονητής του ΟΦΗ, επέλεξε να προφυλάξει ενόψει και του αγώνα που ακολουθεί με τον Αρη (Σάββατο 28/1) στη Θεσσαλονίκη, για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football league τους Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Αντουκόρ και Χαντί, οι οποίοι εμφανίζουν σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Στην αποστολή του ΟΦΗ στην Ξάνθη, μετέχουν οι δυο τελευταίες μεταγραφές (Πάγκαλος, Παντίδος), αλλά και ο Αντώνης Μπουρσέλης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε, όπως και ο Μανώλης Φαζός, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και τέθηκε στη διάθεση της ομάδας.

Την αποστολή του ΟΦΗ στην Ξάνθη, απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Δερμιτζάκης, Δάφκος, Φαζός, Κιάσσος, Νάστος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Μπουρσέλης, Βαλλιάνος, Χίσι, Μάνος, Ογκμποε, Βρεττός, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Παντίδος, Μητρόπουλος, Πάγκαλος.

Η αποστολή του ΟΦΗ ταξιδεύει το μεσημέρι της Δευτέρας (23/1) αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και απο εκεί οδικώς για την Ξάνθη. Θα επιστρέψει στο Ηράκλειο την Τετάρτη (25/1) το μεσημέρι μέσω Αθηνών, ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Αρη.

ofi1926.gr

Σχετικά άρθρα

social media