“Φέρτε κόσμο, φίλους, ελάτε γήπεδο αύριο …!”

Με γενικό εισιτήριο στα εφτά Ευρώ, ένα αν μη τι άλλο χαμηλό εισιτήριο σε σχέση με τα 15 Ευρώ του πρωταθλήματος που σίγουρα για κάποιους είναι πολλά, η ομάδα της Θράκης περιμένει τον κόσμο της πόλης αύριο να στηρίξει την ομάδα σε ένα τόσο ΚΡΙΣΙΜΟ παιχνίδι. Tρίτη, 17:15, Πηγάδια…Ξάνθη-ΟΦΗ για την φάση των “16” !

Ο ΟΦΗ, μια ομάδα που προ τριετίας πήγε να μας “ρίξει” κατηγορία βγάζοντας “φωτιές” σε ένα αδιάφορο ματς (και μπράβο τους…) έχοντας και πολλούς “φίλους” εντός και εκτός γηπέδου, έρχεται στα Πηγάδια προβληματισμένος μεν και χωρίς προπονητή αλλά από την άλλη αν πάρει ένα καλό αποτέλεσμα έχει την ρεβάνς στο Ηράκλειο και μετά από 1-2 εβδομάδες κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι ! Με δεδομένο βέβαια πώς πρώτος τους στόχος είναι η άνοδος στην Super League (κάτι πολύ δύσκολο ), ποτέ κανείς δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα. Παράλληλα υπάρχουν αρκετοί παίχτες σε αυτές τις κατηγορίες που βλέπουν την Ξάνθη σαν “λουκούμι” για το μέλλον τους, άρα… “σκίζονται” να δείξουν την αξία τους.

Με την Ξάνθη να μπαίνει σε μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα, ας δείξουν ΚΑΙ αυτοί που ΔΕΝ έχουν πάρει διαρκείας ο,τι γουστάρουν την ομάδα και πάντα είναι στο πλάι της. Τα λέμε “απλά” και κατανοητά. Με εφτά ευρώ γενική είσοδο (όταν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα ξεκινάνε από δέκα ευρώ τα εισιτήρια του Κυπέλλου), είναι ώρα να στηριχτεί η ομάδα για την πρόκριση της στα προημιτελικά του θεσμού. Απέναντι σε έναν πάλαι ποτέ παραδοσιακό αντίπαλο…

 

Σχετικά άρθρα

social media