“Το μέλλον έχει ήδη αυτοπροσδιοριστεί!”

Μπορεί το 3-1 επί του Ηρακλή να εδραίωσε την Ξάνθη στην 2η θέση της βαθμολογίας, όμως το νέο αρνητικό νούμερο των εισιτηρίων έκανε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Χρήστο Πανόπουλο να προβεί σε δήλωση που θα συζητηθεί, αναφερόμενος στον ελάχιστο αριθμό προσέλευσης φιλάθλων. Εμφανώς πικραμένος, τονίζει με νόημα πως “όλα τα πράγματα στη ζωή αυτοπροσδιορίζονται όπως έχει συμβεί ΗΔΗ και με το μέλλον της ομάδας” υπονοώντας πιθανότατα μία… διαφορετική συνέχεια.

Αναλυτικά η δήλωση του μεγαλομετόχου κ. Χρήστου Πανόπουλου:

“Η Ξάνθη στις 18 Ιανουαρίου και στην αρχή του δεύτερου γύρου είναι 2η στην βαθμολογία. 515 ήταν τα άτομα που παρακολούθησαν την ομάδα μας. Μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και παιδιά, παιδάκια από τις Ακαδημίες μας.

Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω αυτά τα 515 άτομα που τόσο ζεστά συμπαραστάθηκαν στην ομάδα.

Τελικά η Ξάνθη, η ομάδα της πόλης μας, οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας κι εγώ προσωπικά, παίρνουμε αυτό το οποίο μας αξίζει, 515 άτομα.

Είναι σίγουρο ότι στη ζωή, όλα τα πράγματα αυτοπροσδιορίζονται. Έτσι και για την ομάδα μας και για όλους εμάς κι εμένα προσωπικά, που τόσα κακά έχουμε κάνει σ’ αυτή την πόλη, τα πράγματα έχουν ΗΔΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ.

Σχετικά άρθρα

social media