Ρεπορτάζ: Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι με το θέμα Λισγάρα

Επειδή ζούμε στην εποχή της παραπληροφόρησης, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικά με το θέμα Λισγάρα κάνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ μας ώστε να κατανοήσουμε την αλήθεια για την όποια εσωτερική ποινή δεχτεί από την ομάδα για το τάκλιν στον Σεμπά.

Ο Λισγάρας, πάντα σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ξάνθης, αποτελεί έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, πραγματικό “κόσμημα” για τον Σύλλογο, που ουδέποτε έχει δημιουργήσει πρόβλημα με την συμπεριφορά του και για αυτό άλλωστε ανανέωσε το συμβόλαιο του την εφετινή σεζόν! Παράλληλα ο στόπερ της ομάδας φέτος κάνει απίστευτη σεζόν, είναι στους καλύτερους παίχτες της κάθε αγωνιστική με τα εντυπωσιακά σωματικά του προσόντα και βλέποντας κάποιος τα παιχνίδια ΔΕΝ έχει δείξει αυτά τα τρία χρόνια τέτοια χαρακτηριστικά !

Η ΠΑΕ θα τιμωρηθεί ΒΑΣΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ όπως και κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας που δέχεται κόκκινη κάρτα! Ούτε καμία παραπάνω επίπληξη, ούτε καμία τιμωρία, η ομάδα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τον αθλητή και τον έχει ανάγκη όπως και αυτός την ομάδα. Τον σέβεται όπως και αυτός την σέβεται! Η ιστορία τελειώνει εδώ, καμία Ξάνθη δεν επιπλήττει τον Λισγάρα για αυτό το σκληρό τάκλιν. Δεν είδαμε τέτοια ευαισθησία σε παλαιότερα χτυπήματα παιχτών του Ολυμπιακού ή των υπολοίπων μεγάλων ομάδων!

Και κάτι τελευταίο για τον κύριο Βαρούχα που δήλωσε στο ΣΚΑΙ πως ο παίχτης χρειάζεται τρεις κόκκινες και ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Ο συγκεκριμένος κριτικός διαιτησίας, τηλεκριτικός όπως και αυτοί σε διαγωνισμούς τραγουδιού, ήταν στην Αθλητική Κυριακή από το ξεκίνημα της κάμψης της! Τότε δηλαδή που η πραγματική Αθλητική Κυριακή μετατράπηκε… σε Κυριακή των μεγάλων ομάδων! Αυτό τα λέει όλα! Τίποτα περισσότερο και το θέμα τελειώνει εδώ.

 

Σχετικά άρθρα

social media