Ο Νικολά Μαρίν στην Νέα Καληδονία!

Στα 36 του χρόνια ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Νικολά Μαρίν, που έχει παίξει σε Ξάνθη, θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Νέας Καληδονίας με την πρωταθλήτρια AS Magenta.
Η AS Magenta έκλεισε τον Μαρίν για ένα συμβόλαιο λίγων μηνών. Ο Γάλλος άλλοτε άσος της Ξάνθης, θα είναι στη Νουμέα στις 18 Φεβρουαρίου για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα και το συμβόλαιό του θα τον κρατήσει εκεί έως τον Ιούνιο.
Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι είναι η πρώτη φορά που επαγγελματίας παίκτης κλείνει συμβόλαιο στο πρωτάθλημα της Νέας Καληδονίας. Ο Μαρίν ξεκίνησε από την β’ ομάδα της Οσέρ για να συνεχίσει με τους μεγάλους του συλλόγου και μετά σε Σεντ Ετιέν, Σεντάν, Λοριάν και Πλίμουθ. Μετά την Αγγλία γύρισε στην Γαλλία για την Μπαστιά για να παίξει στην συνέχεια σε Σιόν, Λωζάννη, σε ομάδα του Ντουμπάι, στην Ξάνθη, την Μπουλόν και τέλος σε Τουλόν. Από την Τουλόν θα βρεθεί λοιπόν στο πρωτάθλημα της Νέας Καληδονίας. Με την Ξάνθη ο Μαρίν είχε 46 ματς στην Λίγκα με 4 γκολ και 7 ασίστ, 4 στο Κύπελλο και 1 ασίστ και ένα παιχνίδι μπαράζ. Συνολικά στην καριέρα του έχει 319 ματς με 40 γκολ και 30 ασίστ.
www.gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα

social media