Ο ΑΟΞ ήδη ετοιμάζεται για το ντέρμπι Ευρώπης με ΠΑΣ Γιάννενα !

Ήταν έτοιμη να αγωνιστεί με τον ΟΦΗ έχοντας “φτιάξει” το πρόγραμμα της. Με την αναβολή πλέον δεδομένη και καθαρά “τυπική” την παρουσία της ομάδας στα Πηγάδια στις 15:00 έχει ήδη προετοιμάσει το πρόγραμμα της που θα είναι φυσικά περισσότερο ξεκούραστο καθώς οι αθλητές δεν θα επιβαρυνθούν με 90 λεπτά συμμετοχής σε έναν “βαρύ” και παγωμένο αγωνιστικό χώρο. Πόσο μάλλον όταν αυτή θα αγωνιζόταν με πέντε απουσίες.

Το αρνητικό της υπόθεσης βέβαια είναι η απώλεια Λισγάρα ο οποίος ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΕΝ θα αγωνιστεί εναντίον στον ΠΑΣ Γιάννενα. Όση τιμωρία και να υποστεί από την αποβολή του με τον Ολυμπιακό. Αυτό γιατί αν “φάει” μια αγωνιστική ημέρα δεν μπόρεσε να την εκτίσει με τον ΟΦΗ οπότε και μεταφέρεται με τους Ηπειρώτες. Φυσικά και η μεγάλη “μάχη” γίνεται για τους Ντε Λούκας και Λάζιτς. Οι δυο καθ’όλα ποιοτικοί παίχτες προσπαθούν να προλάβουν , όλα θα φανούν στην συνέχεια.

Την Κυριακή ο καιρός θα έχει “Φτιάξει” εκτός και αν γυρίσει ο κόσμος…ανάποδα. Μέχρι Πέμπτη άλλωστε ήταν βάση προβλέψεων η κακοκαιρία με την έντονη χιονόπτωση. Λογικά πάντως το παιχνίδι θα γίνει κανονικά. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, ΚΑΚΟ ΔΑΙΜΟΝΑ της Ξάνθης μέσα στην έδρα της. Με παράδοση 25ετίας χωρίς ήττα είτε στα Πηγάδια είτε στο παλιό γήπεδο του ΑΟΞ. Με καλές ομάδες τα τελευταία χρόνια, με προπονητή ικανότατο όπως ο Πετράκης και με ξεκάθαρο στόχο την πεντάδα. Όλα αυτά βέβαια ενώ υπήρχε και αποδυνάμωση του ρόστερ το καλοκαίρι, παρά ταύτα κατάφεραν να παρουσιάσουν κάτι πολύ ανταγωνιστικό. Αντιλαμβανόμαστε πώς με νίκη η Ξάνθη στην ουσία…παίρνει “εξάποντο” απέναντι σε έναν σύλλογο με τους ίδιους στόχους! 25 βαθμούς ο ΑΟΞ, 22 ο ΠΑΣ Γιάννινα. Κανονικό παιχνίδι… “εξάποντο” για τον ΑΟΞ και ακολουθεί έπειτα ο πιο αδύναμος Ηρακλής! Πόσο απίθανο να έχει 31 βαθμούς σε δυο αγωνιστικές από τώρα πριν την πολύ δύσκολη σειρά αγώνων με τις “μεγάλες” ομάδες;

Σχετικά άρθρα

social media