Οι οκτώ απουσίες της Ξάνθης ενόψει Καραισκάκη και οι αιτίες τους !

Πάμε να δούμε τις -σίγουρες- απώλειες της Ξάνθης βάση ρεπορτάζ και δεδομένων που ισχύουν ενόψει Καραισκάκη. Στο -8 η ομάδα της Θράκης μεν, με πολλά προβλήματα δε…

ΟΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ

Πάμπλο Ντε Λούκας: Τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Επιλέχτηκε από τα τέσσερα παιχνίδια που θα ακολουθούσαν να εκτίσει με τον Ολυμπιακό. Πράγμα λογικό, ακολουθούν παιχνίδια που “ΚΑΙΝΕ” , ανταγωνιστικά, ενόψει… πεντάδας. Μεγάλη απώλεια, φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” στα Πηγάδια σε ποιοτικό επίπεδο.

Χαμζά Γιουνές: Μια αγωνιστική και για τον Τυνήσιο που συμπλήρωσε κάρτες. Ανάλογη αιτία με τον Πάμπλο Ντε Λούκας, το Καραϊσκάκη μια έδρα που η Ξάνθη πάει χωρίς άγχος να παίξει την μπάλα της (θέλοντας φυσικά το αποτέλεσμα), ακολουθούν ματς… στόχων με ανταγωνιστικές ομάδες !

Κώστας Φλίσκας: “Πλήρωσε” την κούραση του στο τέλος και αποβλήθηκε κάνοντας πέναλτι και παίρνοντας την δεύτερη κίτρινη… κόκκινη κάρτα. Δυο ενενηντάλεπτα σε τρεις ημέρες (Γιάννενα, Ηρακλής), ούτως ή άλλως “έπαιζε” η συμμετοχή του στο Καραισκάκη, τώρα επιβεβαιώθηκε η απουσία του.

Χρήστος Λισγάρας: Ξε-τιμωρείται (sic) το Σάββατο, τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Καλύτερα. Το Καραϊσκάκη είναι η αλήθεια-ακόμα και αν δεν είχε κόσμο-δεν θα ήταν το καλύτερο γήπεδο για τον σπουδαίο αμυντικό της Ξάνθης μετά τα όσα -βλακώδη- γράφτηκαν στα ΜΜΕ την επόμενη ημέρα του Ξάνθη-Ολυμπιακός

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ  

Πέτρος Ορφανίδης : Mυικός τραυματισμός στον “δικέφαλο”, κούτσαινε στα επίσημα του γηπέδου στο ματς με τον Ηρακλή. Με τις απουσίες της ομάδας, θα έπαιρνε θέση στην ενδεκάδα.

Μανώλης Παπαστεριανός: Ανέτοιμος, πονάει και στο γόνατο. Ο έτοιμος Παπαστεριανός θα ήταν ενδεκάδα στο Καραϊσκάκη με δεδομένες τις απουσίες Λουσέρο και Ντε Λούκας, τώρα θα μείνει Ξάνθη…

Αντριάν Λουσέρο : Μεγάλη απουσία, τραυματίστηκε στο “ζέσταμα” του αγώνα με τον Ηρακλή, ένοιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Πονάει ακόμα, δεν προπονείται. Με δεδομένο πώς ακολουθούν ΟΦΗ για Κύπελλο και… σωρεία αγώνων-ντέρμπι στο πρωτάθλημα και με τον φόβο υποτροπής θα μείνει Ξάνθη.

Οκάν Χατζητερζόγλου: Σε ακινησία με κάταγμα στο μετατάρσιο ο Ξανθιώτης αμυντικός, κλινήρης, από το ματς με τα Ιωάννινα. Είναι γερός οργανισμός, σε 25 ημέρες θα είναι έτοιμος.

Σχετικά άρθρα