Νίκη με καθαρό σκορ ! (Πηγάδια, 17:15 )

Την νίκη με καθαρό σκορ , έχοντας ως στόχο να μην δεχτεί δηλαδή τέρμα κερδίζοντας, θα επιδιώξει ο ΑΟΞ την Τρίτη στις 17:15 απέναντι στον ΟΦΗ. Μπορεί οι Κρητικοί να κατεβαίνουν με εφτά απουσίες και παράλληλα με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο (αποχώρηση Νιόπλια, ανέλαβαν οι Πίτσος και Πλεσίτης, ενώ οι φήμες μιλούν για συμφωνία με Παπαδόπουλο) έχοντας ως βασικό στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, εν τούτοις δεν παύει να είναι μια επικίνδυνη ομάδα που θέλει προσοχή έχοντας και ορισμένους καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές με μερική ποιότητα. Από την άλλη η Ξάνθη με το Κύπελλο ως μεγάλο στόχο δεν έχει περιθώρια για..τεράστιο ρίσκο, αν και σίγουρα αλλαγές θα γίνουν καθώς μπαίνει σε μια εβδομάδα τελικών. Με το ματς του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ να χαρακτηρίζεται πραγματικά ως ένα ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟ παιχνίδι. Μέχρι τότε όμως…ΟΦΗ. Με την γενική είσοδο να υπενθυμίζουμε στα εφτά ευρώ !

ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ…ΡΙΣΚΟ 

Τερματοφύλακας αναμένεται να αγωνιστεί ο Ζαρόπουλος ξεκουράζοντας τον Ζίφκοβιτς. Στα άκρα της άμυνας οι Παπαγεωργίου και Μπαξεβανίδης με σέντερ-μπακ τους Φλίσκα και Λισγάρα. Θέση διεκδικεί πάντως και ο Σβάρνας.

Στα χαφ οι Ντε Λούκας και Καμαρά, με τον Λάζιτς μπροστά τους ελεύθερο, Τριάδης-Σολτάνι στα δυο άκρα και σέντερ-φορ ο Ράνος. Χωρίς βέβαια να αποκλείεται η συμμετοχή του Γιουνές στην κορυφή.

Σχετικά άρθρα

social media