Νίκη για την Εθνική Νέων του Θυμιάνη και τώρα… τελικός!

Νίκη επί της αντίστοιχης του Μαυροβουνίου (4-1) πέτυχε η U17 της Εθνικής, στο δεύτερο παιχνίδι του “Aegean Cup”, που διεξάγεται στην Τουρκία, παίρνοντας παράλληλα και το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού.

Η Εθνική είχε τον έλεγχο του αγώνα σε ολόκληρη την διάρκεια της αναμέτρησης, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από το Μαυροβούνιο.

Το 1-0 για την ομάδα του κ.Γεωργόπουλου έγινε στο 17′ με τον Μαρτίνη. Στο 24′ η Εθνική έκανε το 2-0 με αυτογκόλ του Πούποβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαυροβούνιοι μείωσαν σε 2-1 με τον Μπόγιοβιτς στο 52′, ωστόσο η Εθνική “απάντησε” με άλλα δύο γκολ! Το 3-1 έγινε από τον Μαρτίνη στο 58′, ενώ το 4-1 έγινε από τον Σερπέζη στο 61′.

Η σύνθεση της U17 της Εθνικής: Μανδάς, Αλεξανδρόπουλος (73′ Βρακάς), Βουτσάς (73′ Πουρνάρας), Γκοτζαμανίδης, Θυμιάνης (64′ Δόσης), Καραγιάννης Θεωδορόπουλος (73′ Όρκας), Λιάβας, Μαυρούδης, Μαρτίνης, Σερπέζης (62′ Σερπέζης)

Η σύνθεση της U17 του Μαυροβουνίου: Ζιβάνοβιτς, Ντρίντσιτς, Πούποβιτς, Μίλικιτς, Κριβοκάπιτς (57′ Βουγιάνοβιτς), Μπόγιοβιτς, Βούγιοβιτς, Μουζούροβιτς, Βούκσεβιτς, Μίρκοβιτς (41′ Ραντένοβιτς), Ράσιτς (41′ Ντινόσα)

Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο στις 14:30, με την Εθνική μας να διεκδικεί το “Aegean Cup”, κόντρα στην Τουρκία.

www.talentabout.gr

Σχετικά άρθρα