Με βραβεύσεις η κοπή πίτας των διαιτητών (pics)

Σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα και στην αίθουσα ¨Σπύρος Καραουλάνης” πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η κοπή πίτας των διαιτητών. Παρουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του, τυχερός της βραδιάς ήταν ο Μιχάλης Ιωαννίδης που έτυχε το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα ρολόι χειρός. Το φλουρί της μεγάλης πίτας “έπεσε” στον Δημήτρη Ορφανίδη, στιγμές μετά την βράβευσή του για την προσφορά του στο χώρο της διαιτησίας. Η βράβευση αυτή όμως δεν ήταν η μόνη, καθώς βραβεύτηκε ο Παναγιώτης Ναβροζίδης και ο Κωνσταντίνος Γκαϊτατζής για τον ίδιο λόγο. Επίσης υπήρξαν οι ξεχωριστές τιμητικές διακρίσεις στους Παναγιώτη Δέλλιο και Γιώργο Πασχαλίδη για την 20ετή παρουσία τους στο χώρο της διαιτησίας. Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Πανίδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιάννης Δαλακούρας καθώς και ο Αντώνης Κουτσουρλής.

Την εκδήλωση προλόγισαν τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας Βέργος Χαλβατζής και Δημήτρης Σαββόγλου οι οποίοι είπαν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα ενώ τόνισαν πως σκοπός τους είναι οι διαιτητές του σήμερα να γνωρίσουν από κοντά όλους όσους έβαλαν το δικό του λιθαράκι στο παρελθόν, από τα αρχικά στάδια της διαιτησίας μέχρι και τώρα. Την πίτα έκανε την τιμή να κόψει ο πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής διαιτησίας στην Super League Θανάσης Βέλλιος.

Στις σύντομες αλλά περιεκτικές ομιλίες των παραπάνω αλλά και των βραβευθεύντων, οι ευχές για καλή χρονιά, επιμονή, σκληρή δουλειά, συνεχής επιμόρφωση αλλά και κουράγιο ήταν αυτές που ακούστηκαν περισσότερο, ενώ ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Πανίδης εκτός από τον δύσκολο ρόλο των διαιτητών, επεσήμανε πως πρέπει να γίνονται προσπάθειες και από τον χώρο αυτό, προκειμένου να γίνουν μία “οικογένεια” τα μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων είτε είναι παράγοντες είτε ποδοσφαιριστές είτε διαιτητές ενώ έκλεισε τον λόγο του αναφερόμενος πως πρέπει να στηριχθεί και από την οικογένεια των διαιτητών με δυναμική παρουσία η γιορτή της ΕΠΣ Ξάνθης στις 24 Φεβρουαρίου.

 

Σχετικά άρθρα

social media