Λουτσέσκου: “Μια φανταστική νίκη” – “Θέλω παίχτες να τα δίνουν όλα”

Φανταστική χαρακτήρισε τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής της Ξάνθη Ράζβαν Λουτσέσκου,ενώ τόνισε τι χρειάζεται από τους παίχτες μέσα στο γήπεδο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λουτσέσκου:

«Προερχόμενοι από την ήττα με τον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό να επιστρέφουμε με μια νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο του παιχνιδιού μας, Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ, ενώ ελέγχαμε έξυπνα και το δεύτερο ημίχρονο και προσπαθούσαμε να εκμεταλλευτούμε τους ελεύθερους χώρους που θα άφηναν τα Γιάννενα.

Υπήρχαν και κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι που ήταν ένα πιο άμεσο παιχνίδι και εμείς θα έπρεπε να περιμένουμε για να εκμεταλλευτούμε αυτή την κατάσταση. Ίσως να αξίζαμε νωρίτερα το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι, ωστόσο ήταν μια φανταστική νίκη για εμάς.

Θα πρέπει να πω ότι ο ΠΑΣ κατάφερε να κάνει και αυτός δύο-τρεις μεγάλες ευκαιρίες, οι οποίες ήταν από δικά μας κόρνερ ή πλάγια, αλλά οι παίκτες έδειξαν φανταστικό πνεύμα και ανταπεξήρθαν σε αυτές τις καταστάσεις. Αυτό το παιχνίδι έδειξε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση όσον αφορά την οργάνωση και το πνεύμα μας και κάθε παίκτης που αγωνίζεται έχει διάθεση να παλέψει και να τα δώσει όλα για την ομάδα. Είναι καλό ότι κάθε παίκτης μας έχει ως πρώτο μέλημα το καλό της ομάδας».

Σχετικά άρθρα

social media