Κώστας Ιωαννίδης: “Πονάμε, αλλά συνεχίζουμε, δεν γίνεται αλλιώς”!

Η συνέντευξη τύπου των προπονητών Ιωαννίδη και Αμοιρίδη:

Ιωαννίδης: “Συγχαρητήρια στον Ερμή Λαγκαδά, είναι μια πολύ καλή ομάδα, είχε ξεκάθαρο στόχο σήμερα και ήταν πολύ προσηλωμένη σε αυτόν. Στο τρίτο δεκάλεπτο βρεθήκαμε τελείως εκτός ρυθμού, κάναμε μια υπερπροσπάθεια στο τέταρτο αλλά δεν τα καταφέραμε. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, και πρέπει να βρούμε άμεσα τη λύση στα στοιχεία των παιχνιδιών που δεν μας πηγαίνουν καλά. Είναι η δεύτερη ήττα μας στην έδρα μας, πονάμε αλλά συνεχίζουμε, δεν είναι εύκολο να ξεχάσουμε την ήττα, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Δουλεύουμε από αύριο για το παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ στο Παλατάκι, που είναι πλέον κρισιμότατο για τη συνέχεια. Δίνουμε τον εαυτό μας σαν ομάδα, ετοιμάζουμε πλάνο για 40 λεπτά αλλά βγαίνουμε εύκολα από αυτό που έχουμε σχεδιάσει. Δεν έχουμε την απαιτούμενη αμυντική ισορροπία, είμαστε βιαστικοί στην επίθεση,αλλά ξεχνάμε όσο αυτό είναι εφικτό το σημερινό παιχνίδι και κοιτάμε τη ΧΑΝΘ.

Ίσως μείναμε στην καλή απόδοση μέσα στο Ανατόλια, δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι 100% σήμερα, αλλά το μπάσκετ είναι άθλημα που δεν μπορείς να προχωρήσεις χωρίς υψηλή συγκέντρωση!”

Αμοιρίδης: “Ευχαριστούμε την Ασπίδα για την υπέροχη φιλοξενία. Η διακοπή των εορτών σε συνάρτηση με τις κακές καιρικές συνθήκες μας έκανε κακό, μεγαλύτερο πιστεύω σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα με τις χαμηλές θερμοκρασίες στο γήπεδό μας και προσπαθούμε να “μαζέψουμε πλέον τα κομμάτια” μας. Είχαμε πολύ καλό μομέντουμ, ιδίωσε στο τ΄ριτο δεκάλεπτο, ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά και καλοί αμυντικά. Η Ασπίδα είναι μια μαχητική ομάδα, συγκροτημένη και πρέπει να αφήσει πίσω της την ήττα, όπως κι εμείς κάναμε το ίδιο μετά την ήττα μας από το Αγρίνιο στην έδρα μας και να κοιτάξει παρακάτω”.

Σχετικά άρθρα

social media