ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ: Ασπίδα – Άρης Αβάτου 1-2 (pics)

Στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλο της ΕΠΣ Ξάνθης αναμετρήθηκαν Ασπίδα και Άρης Αβάτου στο ΔΑΚ, με την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη να κάνει το βήμα πρόκρισης καθώς επικράτησε 1-2 με ανατροπή. Οι “γαλάζιοι” του Χρήστου Σαμαρά προηγήθηκαν στο 13′ με τον Κατσή, όμως στην επανάληψη ο Άρης με γκολ του Κοτόπουλου στο 57′ και του Κουτσούμπα στο 66′ (με πέναλτι που κέρδισε ο Δεσύλλας από ανατροπή του Νικολούδη) έφτασαν στον στόχο τους πριν τον επαναληπτικό του γηπέδου των Μαγγάνων. Οι γηπεδούχοι από τη φάση του νέου πέναλτι (70′) έπαιζαν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Νικολούδης με 2η κίτρινη για το μαρκάρισμα στον Θωμαΐδη.

Καλές στιγμές στο α’ μέρος είχε ο Τζαρτάκης με σουτ στο 20′, ο Κοτόπουλος με κεφαλιά στο 29′ και ο Δεσύλλας με σουτ, τα οποία εξουδετερώθηκαν από τον τερματοφύλακα. Στο 50 το σουτ του Κατσή πέρασε άουτ, ενώ στο 70′ ο Κουτσούμπας από τα 11 βήματα έστειλε με την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 75′ ο Κοτόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στη ρίζα της αριστερής δοκού του Κοράι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης (Κούλα Χασάν – Εμπλιούκ Ιλιάζ) και 4ος διαιτητής ο Β. Ουζουνίδης.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Κισά Ομέρ Κοράι, Σαββόγλου (56′ Ευθυμιάδης 77′ λ.τρ. Μουξιός), Τζαρτάκη, Σαρηγιαννίδης, Νικολούδης, Κοντομιχάλης, Κυριαζίδης, Χατζηπαρασκευάς, Χαραλαμπίδης, Στεπανιάν (65′ Κιαχίδης), Κατσής.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος, Δασκαλάκης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Βασιλειάδης Ι., Ξανθόπουλος (54′ Θωμαΐδης), Σουκρή Ογλού, Κοτόπουλος (84′ Ταχτσίδης), Χαριτίδης (76′ Λαζαρίδης), Δεσύλλας.

ΞΑΝΘΗ Sport: Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα, με σεβασμό στον αναγνώστη και στον ξανθιώτικο αθλητισμό!

 

Σχετικά άρθρα

social media