Η κοπή πίτας των Παλαιμάχων του ΑΟΞ (pics)

Μία ξεχωριστή βραδιά σε ένα «οικογενειακό» και ποδοσφαιρικό περιβάλλον είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Le Chalet . Ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΑΟΞ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με αναμνήσεις, όμορφες ιστορίες από το παρελθόν, βραβεύσεις και ευχάριστες στιγμές. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης κατέκλυσαν την αίθουσα ενώ το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Πανίδης μαζί με τους Γιάννη Δαλακούρα και Γιώργο Τριάντη, αντιπροσωπεία των Xanthifans καθώς και μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων του Πανθρακικού.

Την κοπή της πίτας ανέλαβε ο Κώστας Νεοχωρίτης που ευχήθηκε πάντα επιτυχίες στον ΑΟΞ και υγεία σε όλους ενώ το φλουρί έτυχε ο Τάσος Θεοδωρίδης που κέρδισε δωροεπιταγή.

Ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς. οι βραβεύσεις ποδοσφαιριστών του παρελθόντος για την προσφορά τους στο ξανθιώτικο ποδόσφαιρο. Ο γηραιότερος εξ αυτών, κ. Νταβουλτζόπουλος παρέλαβε την πλακέτα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Νίκο Επιτρόπου και ευχαρίστησε την Διοίκηση των Παλαιμάχων για την τιμή που του έκαναν. Στη συνέχεια αναμνηστική πλακέτα απονεμήθηκε στον Νίκο Κριεζή από τον επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου Παλαιμάχων Χριστόφορο Διαμαντή. Στους λόγους τους, τα χαμόγελα ήταν πολλά από τους παρισταμένους, καθώς με την εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ τους έδωσαν όμορφο τόνο στην εκδήλωση με τον Νίκο Κριεζή . Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση στον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Γιώργο Πανίδη. Ο… ξανθιώτης Βραζιλιάνος εμφανώς συγκινημένος παρέλαβε την πλακέτα του και στην ομιλία του τόνισε πως αυτό που συμβαίνει με την Ξάνθη είναι απίστευτο, πως έχει δεχθεί πολύ αγάπη από την πόλη και την ομάδα και πως αυτή η σχέση είναι αμφίδρομη. Τελευταία βράβευση ήταν αυτή στο πρόσωπο του Ηλία Δουκίδη, από τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου. Ο κ. Δουκίδης επί πολλά έτη δραστηριοποιείται στον χώρο των super market και πάντα στεκόταν και συνεχίζει να στέκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΑΟΞ. Στην ομιλία του ευχαρίστησε κι αυτός τις παλιότερες Διοικήσεις αλλά και την τωρινή για τα βήματα προόδου του Συλλόγου Παλαιμάχων κι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ο ΑΟΞ φέτος μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα.

*** Στο περιθώριο της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Marcos Pizzelli από την Ξάνθη!

Σχετικά άρθρα