Εβδομάδα…των Παθών για την Ξάνθη όπου όλα πλέον παίζονται !

“Διαβολοβδομάδα” λένε για τους “Κομάντος” όταν καλούνται να βγάλουν εις πέρας στις Ένοπλες Δυνάμεις ένα εφταήμερο βασικής εκπαίδευσης. “Διαβολοβδομάδα” είναι για την Ξάνθη όταν καλείται την Τρίτη να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΟΦΗ για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου που είναι βασικός στόχος της , αλλά και “καπάκι” το Σάββατο έρχεται η ΑΕΚ στα Πηγάδια, την οποία ΑΕΚ με νίκη την στέλνεις στο -9 από σένα ! Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πώς πλέον αυτό το τετραήμερο ΟΛΑ παίζονται ! Στόχοι, προοπτική, ψυχολογία ! Πιστέψτε μας το τελευταίο…είναι το κυριότερο !

ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΤΣΙ…

Η ΑΕΚ άλλαξε προπονητή και ΝΙΚΗΣΕ τον Αστέρα εύκολα. Πολύ εύκολα, δεν υπήρχε Τρίπολη στο γήπεδο. Ο Χιμένεθ δεν βρήκε ξαφνικά το “μαγικό ραβδί”, σίγουρα μια αλλαγή προπονητή επηρεάζει μια κατάσταση προς το καλύτερο αλλά όχι πώς ο Ισπανός έχει μεταμορφωθεί σε Γκουαρντιόλα των Ελληνικών γηπέδων ! Κυνηγημένος έφυγε τότε στην πρώτη αποχώρηση του και με κάτι εξάρες από τον Ολυμπιακό στην “πλάτη” του ! Τώρα μέχρι το επόμενο ανεπιτυχές αποτέλεσμα των “κιτρινόμαυρων” θα γίνει Μουρίνιο, μπείτε στα Αθηναικά site και διαβάστε τα “ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ” !

Καλύτερα όμως που νίκησε η ΑΕΚ. Υπάρχει μια νοοτροπία πώς οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν καλή ομάδα και φέτος δεν ενδιαφέρονται για την δεύτερη θέση γιατί είναι σε φάση ανανέωσης. “Παραμύθια-φούρναρης”. Πήρε Βράνιες στα στόπερ, έχει ένα καλό δίδυμο στα χαφ που προχτές ήταν εξαιρετικοί (Γιόχανσον-Σιμόες) , ο Μάνταλος για αυτό το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση (όχι κλασάτη βέβαια, δεν μπορεί να πάρει τέτοια ομάδα στις πλάτες του, εδώ ΔΕΝ πήρε την Ξάνθη…) και μέσα σε όλα αυτά πάντα υπάρχει το καλό MOMENTUM. Ας έχουμε λοιπόν υπόψιν πώς η ΑΕΚ εκτιμά πώς ήρθε η ώρα για την αντεπίθεση. Να αντιληφθούμε και να θυμηθούμε την αξία της όλοι εμείς ως φανέλα, να την σεβαστούμε, αλλά ως εκεί. Θα είναι πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ παιχνίδι. Καθαρά οριακό ! Με νίκη, πραγματικά, τα πράγματα αλλάζουν.

Η δήλωση του Λουτσέσκου πώς σιγά-σιγά ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναικός δεν είναι έκπληξη για εμάς… Για αυτό λέμε ξανά, καλύτερα που κέρδισε η ΑΕΚ εχτές… Και κάτι τελευταίο. Στόχος της ΑΕΚ πλέον είναι η είσοδος στα PLAY-OFF . Αυτό σημαίνει πώς και τούτοι βλέπουν το ματς ως ΤΕΛΙΚΟ !

ΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ 

Και αύριο έρχεται ο ΟΦΗ. Είναι σε κακή ψυχολογία, ο Νιόπλιας δεν μπόρεσε να δείξει έργο. Μια καινούργια ομάδα με πολλούς παίχτες, άλλοι καλοί για την Football League, άλλοι λιγότερο, στα επίπεδα της κατηγορίας. Η πίεση για αποτέλεσμα πάει στην Ξάνθη καθώς θεωρεί ΣΤΟΧΟ το Κύπελλο, οι Κρητικοί θα έρθουν με υπηρεσιακή ομάδα και στόχος τους-ξεκάθαρος-είναι η άνοδος στην Super League. Έχουν μείνει και 8-9 βαθμούς πίσω, το ματς θεωρητικά θα το αντιμετωπίσουν ως ενδιάμεσο…σταθμό στην συνέχεια. Υπάρχουν όμως και παίχτες που “χτίζουν” καριέρα. Αυτοί όλοι βλέπουν την Ξάνθη σαν “λουκούμι”. Αυτό και μόνο τα λέει όλα…

Σχετικά άρθρα

social media