Γιάννης Πετράκης : “Παίξαμε καλά, είμαι ευχαριστημένος, ωραίο ματς”

Με την…τύχη του τα είχε ο Γιάννης Πετράκης, αλλά είναι καθ’όλα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι σε μια “καλή ομάδα” όπως χαρακτηριστικά είπε !

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος δεν δέχεται εύκολα ευκαιρίες και ότι είναι καλά οργανωμένη αμυντικά. Η δουλειά μας από την αρχή ήταν πολύ δύσκολη.

Απέναντι σε αυτά τα δεδομένα, νομίζω ότι η ομάδα μας έπαιξε κατά διαστήματα καλά. Δημιουργήσαμε αρκετές προυποθέσεις για να κάνουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Επειδή η Ξάνθη είναι πολύ επικίνδυνη στις φάσεις που δημιουργεί και καταφέρνει και πετυχαίνει γκολ, αυτό το πληρώσαμε, ιδίως στο δεύτερο γκολ που είχε και δόση τύχης.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, φυσικά δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, όμως έτσι είναι η μπάλα. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαμε την τύχη με την πλευρά μας, σήμερα όχι. Το μυαλό μας από σήμερα είναι στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο γιατί είναι και μικρό το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί».

Σχετικά άρθρα

social media