Γιάννης Παπαδημητρίου: “Νίκες στα επόμενα παιχνίδια”!

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας. Αναφέρθηκε στο τάκλιν του Λισγάρα πάνω στον Σεμπά στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και στην ήττα από τους «ερυθρόλευκους».

Όσα είπε ο Γιάννης Παπαδημητρίου στον ArenaFM 89.4:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Χθες και εμείς δεν παρουσιαστήκαμε στα επίπεδα που ήμασταν σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Ήταν ένα παιχνίδια που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μετά και την αποβολή χάσαμε τον ρυθμό μας και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».

Αναφορικά με την αποβολή και το τάκλιν του Λισγάρα: «Ήταν μια κακιά στιγμή, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ο Λισγάρας δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή, ζήτησε συγγνώμη αλλά βλέπω ότι πάει να γίνει ένας “κανιβαλισμός” εναντίον του παιδιού, λες και δεν έχουμε δει άλλα τέτοια μαρκαρίσματα. Θα τιμωρηθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού που έχουμε, θα μείνει έξω για τα παιχνίδια που προβλέπεται και τελείωσε. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας, δεν θα τον… αποκεφαλίσουμε κιόλας».

Για τον Λουτσέσκου: «Ο κ. Λουτσέσκου είτε η ομάδα είναι 2η, είτε είναι 5η, είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής. Υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή Λουτσέσκου αλλά και εκτίμηση στον άνθρωπο Λουτσέσκου. Από εκεί και πέρα η “χημεία” που υπάρχει ανάμεσα στον Πρόεδρο και στον προπονητή είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό».

Αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα: «Βλέποντας στην αρχή τις κινήσεις των ομάδων, θεώρησα ότι θα κλείσει η ψαλίδα μεταξύ του Ολυμπιακού και στις υπόλοιπες ομάδες, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Οι «μεγάλοι» κάτι κάνουν λάθος, όταν βλέπεις ότι ο Πανιώνιος και η Ξάνθη είναι στην 2η θέση. Το πρωτάθλημα έχει ρίξει κι άλλο το επίπεδο του, ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και οι άλλες “μεγάλες” ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα».

Ποιος είναι ο φετινός στόχος της Ξάνθης;

«Η νίκη στο επόμενο παιχνίδι… Να προχωρήσουμε στο κύπελλο γιατί μας ενδιαφέρει και να κερδίσουμε στην συνέχεια τα Γιάννενα, όπου έχουμε τρεις βαθμούς διαφορά».

Πηγή: www.arenafm.gr

Σχετικά άρθρα

social media