ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ιδέα “γεννήθηκε” στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Στις 26 Νοεμβρίου του 1990 οι σκέψεις μετατράπηκαν σε… μελάνι και χαρτί! Η πρώτη αθλητική εφημερίδα του Νομού Ξάνθης ήταν γεγονός! Τολμήσαμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας και καθιερώσαμε την μεγάλη μας αγάπη, την ΞΑΝΘΗ Sport, στην συνείδηση όχι μόνο των φιλάθλων αλλά όλων των Θρακιωτών. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, στη διάρκεια όλης αυτής της πορείας, υπάρχουν πολλές αναμνήσεις άξιες αναφοράς και κυρίως ΑΓΩΝΕΣ. Αγώνες καθημερινοί με άγχος αλλά και όραμα, έτσι ώστε η εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport να είναι στα χέρια σας κάθε Δευτέρα ακόμη καλύτερη από την προηγούμενη. Γι΄αυτό άλλωστε την στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια και την έχετε βάλει στο “σπίτι” σας, στην καθημερινότητά σας.

Πάντα πρωτοπόρα, η ΞΑΝΘΗ Sport ήταν η πρώτη έγχωμη εφημερίδα από το 1994, η πρώτη πολυθεματική με εκδόσεις που έφτασαν ακόμη και τις 60 σελίδες, η πρώτη με φωτογραφίες από τα ερασιτεχνικά γήπεδα από το 1997, η πρώτη που διοργάνωσε εκδηλώσεις τιμώντας κορυφαίες προσωπικότητες όπως ο Πελέ, δεκάδες αθλητές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες για τις επιτυχίες τους. Η πρώτη εφημερίδα που τόλμησε κι έφτασε μέχρι τον… Έβρο για δύο συνεχόμενες χρονιές 1995 – 1996!

Με 16 διαφορετικές εκδόσεις έδωσε άλλο “χρώμα” σε σπουδαίες διοργανώσεις. Από τον πρώτο τόμο του ΞΑΝΘΗ Football το καλοκαίρι 2004 μέχρι τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος 2015!

Η ΞΑΝΘΗ Sport από το 2014 βρίσκεται ενεργά και στο διαδίκτυο. Εκεί όπου ήδη έχει δημιουργήσει το δικό της κοινό κι επιθυμεί να το μεγαλώσει και να γίνει πιο σοφή μαζί του. Η εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport βρήκε το alter ego της στο www.xanthi-sport.gr. Το τελευταίο της μέλος είναι άμεσο, διαδραστικό, γρήγορο και μαζί φιλοδοξούν να πορευτούν για πολλά χρόνια. Στο επίσημο site της εφημερίδας οι αναγνώστες μας θα μπορούν να ενημερώνονται για την επικαιρότητα επιγραμματικά, ενώ στις σελίδες της εφημερίδας υπάρχει πέρα από την είδηση στο… πραγματικό της μέγεθος, το ρεπορτάζ και η ανάλυση.

Σχετικά άρθρα

social media