Σε ρυθμούς κυπέλλου ΑΟΞ και Άρης Αβάτου – Οι τιμές των εισιτηρίων!

Σε ρυθμούς κυπέλλου κινείται η Ξάνθη! Μέσα σε δύο μέρες (Τετάρτη – Πέμπτη) η πόλη μας φιλοξενεί δύο σημαντικές αναμετρήσεις για τον θεσμό του κυπέλλου, εκεί όπου φέτος υπάρχει η διπλή εκπροσώπηση της περιοχής μας, από τον ΑΟΞ για 30ή διαδοχική σαιζόν, αλλά και από τον Άρη Αβάτου.

Την Τετάρτη στις 16:30, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς υποδέχεται στο δικό της ξεκίνημα στον θεσμό τον ΟΦΗ, λίγα 24ωρα μετά την «μονομαχία» τους για το πρωτάθλημα. Η κρητική ομάδα έχει… καταλύσει από το Σάββατο στην πόλη μας και θα έχει την ευκαιρία να μπει στο δεύτερο παιχνίδι χωρίς την ταλαιπωρία του ταξιδιού κι από τη στιγμή που γνωρίζει και τις… γηπεδικές εμπειρίες από τον χθεσινό αγώνα, γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη, ιδιαίτερα μετά το 3-0 της Κυριακής.

Στις 16:30 ξεκινά η αναμέτρηση στο Xanthi FC Arena με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι στα 12 ευρώ (ενήλικες) – 6 ευρώ (παιδικό), ενώ όπως και τις προηγούμενες σεζόν, ΔΕΝ ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Μία μέρα αργότερα και στο γήπεδο του ΑΟΞ, ο Άρης Αβάτου στις 16:30 κι αυτός, υποδέχεται την ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής στην δική του ξεχωριστή πρεμιέρα στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος.

Παρά το δύσκολο της ώρας για όσους εργάζονται, η Διοίκηση του Ηλία Κοτόπουλου φιλοδοξεί να δει και πάλι πολύ κόσμο στο γήπεδο που θα βοηθήσει σημαντικά τον Άρη για την δεύτερη… υπέρβαση με ομάδα ανώτερης κατηγορίας που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Γενική είσοδο 5 ευρώ έχει ανακοινώσει ο Άρης Αβάτου.

Σχετικά άρθρα